A Kiskőrösi LC utánpótlás csapatai közül az U16-os gárda a megyei korosztályos bajnokság déli csoportjában szerepel. Az együttes jó teljesítményt nyújt ebben a szezonban, aminek köszönhetően harcban vannak az érmes helyekért.

A kiskőrösi gárda a június 21-én a bácsalmási fiatalokat fogadta hazai környezetben, amikor 7-2-re (2-1) nyertek: Grausza – Vágvölgyi, Solymosi, Györgye, Simon, Rácz, Csík (Juhász Á.), Jáger (Rohoska), Maska (Nilesan), Kolozsi, Kusztos (Benyó).

-Hirdetés-

Két élcsapat rangadója volt ez a mérkőzés, amelyen a harmadik helyen álló kiskőrösiek fogadták a második helyezett bácsalmásiakat. A találkozó tétje az volt, hogy a kiskőrösiek egy győzelemmel megelőzhetik a vendégeket, és esélyük lehet az ezüstérem megszerzésére. Az összecsapás rosszul kezdődött a hazaiak számára, mivel a 27. percben a bácsalmásiak szereztek vezetést (0-1).

A kezdeti gyengébb hazai teljesítmény után a 28. percben Simon Kornél egyenlített (1-1), majd a 45. percben Rácz Olivér találatával már a kiskőrösiek vezettek (2-1).

A szünet után Csík Áron növelte az 52. percben a kiskőrösiek előnyét (3-1), de szinte a középkezdés után egy védelmi hibát kihasználva lőtt újabb gólt a bácsalmási gárda (3-2). Ezt követően sorra vezette a veszélyes támadásokat a hazai együttes, és a duplázó Kusztos Erik, valamint az újabb gólokat szerző Rácz Olivér és Simon Kornél találataival 7-2-es győzelmet arattak.

A kiskőrösi helyzetek alapján a különbség akár még ennél nagyobb is lehetett volna a két csapat között. Ezzel a győzelemmel a kiskőrösiek feljöttek a tabella második helyére, és amennyiben a szezon utolsó mérkőzésén nyerni tudnak a kalocsaiak ellen hazai környezetben, akkor ezüstérmet ünnepelhetnek.

Június 25. szombat: 17.30
Kiskőrösi LC – Kalocsai USE

Bárány Mihály – Kiskőrösi LC edzője:

-Nagyon készültünk a mai mérkőzésre, mert tudtuk, hogy csak egy győzelemmel van esélyünk az ezüstérem megszerzésére. Mivel az U14-es csapatunk már nem játszik bajnoki mérkőzéseket, így a keretünkben tőlük is voltak játékosok és bő kerettel tudtunk így kiállni a találkozóra.
A mérkőzés első fél órájában sok hibával játszottunk, és nem nyújtottunk jó teljesítményt, aminek köszönhetően hátrányba is kerültünk. A csapatunknak volt tartása és még az első félidőben meg tudtuk fordítani az eredményt, azonban 3-1 után a bekapott gólunkkal majdnem visszahoztuk a mérkőzésbe az ellenfelünket.
A második félidőben látottakkal elégedett vagyok, jól fociztunk, sok gólhelyzetet alakítottunk ki és a lehetőségeink alapján akár tíznél is több találatot szerezhettünk volna. Gratulálok a fiúknak a szép győzelemhez, ami után már csak a kalocsaiakat kell legyőznünk hazai pályán, hogy a második helyen végezzünk.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (33 db kép)
MEGOSZTÁS