Süli András, a Csongrád-Csanád megyei és Bács Kiskun Megyei Szabadidősport Szövetség elnöke a szabadidősportban elérhető legrangosabb elismerést, a “Lakosság Sportjáért” díjat vehette át, amelyet a Magyar Szabadidősport Szövetségtől kapott.

A díjat olyan szakembereknek adják, akik a munkájukkal segítik a szabadidős sporteseményeket. A díjat 1999-ben alapították, azóta évente adják át a díjat olyan szakembereknek, akik áldozatos munkát végeznek a szabadidő sporttért. A díjat Zidarics Ilona tervezte.

Kép: VIRA.HU archív

A szakember 2014 óta tölti be az elnöki tisztséget a szövetség élén. Munkáját 2020-ban miniszteri kitüntetéssel is elismerték. A megyénkben is meghatározó szerepet vállaló, szabadidősportok területén fáradhatatlan munkát tanúsító sportember, közösségi oldalán köszönte meg a díjat, az együttműködést.

2020-ban miniszteri kitüntetéssel díjazták Süli András munkáját (Kép: Süli András Facebook oldal)
“Köszönöm Horváth Andrásnak, hogy megmutatta mi is az a szabadidősport és azóta is mentorál az utamon. Czene Attila országos elnöknek, és ikonnak, hogy évek óta hétről hétre meghallgat az ágazatot érintő ötletekkel kapcsolatban, melyek közül többel már országos szinten lehet találkozni. A csapatnak, tagoknak, edzőknek és instruktoroknak, akik lehetetlent nem ismerve mennek és szerveznek, órát tartanak, mindezt a legmagasabb szinten.
Köszönöm a települések partnerségét, a támogatóinktól a lehetőségeket – ígérjük továbbra is megyünk, megmozgatunk, motiválunk egy egészségesebb nemzetért. Hálás vagyok, hogy dolgozhatok Bács-Kiskun megyében is, ahol fontosnak tartják és kiemelten kezelik a szabadidősportot.”
Ezúton is gratulálunk a díjhoz, és további eredményes munkát kívánunk!
-Hirdetés-

Forrás, kiemelt kép: Bács-Kiskun Facebook oldal

MEGOSZTÁS