A Magyar Köztisztviselők és Közalkalmazottak Szakszervezete 1996-ban kezdeményezte, hogy a köztisztviselői törvény 1992. július 1-jei életbelépésének emlékére Magyarországon július 1-je legyen a köztisztviselők és kormánytisztviselők napja. 1997-ben tartották meg először.

Ezen a napon Domonyi László, Kiskőrös polgármestere közösségi oldalán adott hírt a Kiskőrösi Polgármesteri Hivatal dolgozóinak szervezett csapatépítő programjáról.
“Csapatépítő programot tartottunk a polgármesteri hivatal dolgozóival a köztisztviselők napján. Ellátogattunk a Kiskőrösi Hivatásos Tűzoltó Parancsnokság új laktanyájába, ahol Szipőcs Péter tű. százados, parancsnok-helyettes végigvezetett minket az épületen és bemutatta az egyes berendezések funkcióit. Az udvaron még a nagynyomású tűzoltó fecskendőt is kipróbálhattuk.
A laktanya látogatás után a fehér asztal mellett folytatódik a nap, jóízű beszélgetésekkel.
 
Mindnyájan egyetértettünk abban, hogy a kánikula ellenére rendkívül jól érezzük magunkat, a laktanya látogatás óriási élmény volt.
 
Dr. Turán Csaba jegyző úrral mindenki nevében köszönjük, hogy ott lehettünk, köszönjük Péternek a részletes, alapos tájékoztatást.”
 
-Hirdetés-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (14 db kép)
MEGOSZTÁS