A június 28-án tartott nevelési értekezlet után a tanterületen, fehér asztal mellett zártuk le a mögöttünk álló tanévet – olvasható a Kiskőrösi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium közösségi oldalán közzétett bejegyzésben.

“Ezen a vacsorán a dolgozói közösség nevében is gratuláltunk Forgács Éva igazgatóhelyettesnek, aki 29 év vezetői munka után (5 igazgató megbízható társaként) nyugdíjba vonul, és ezentúl otthoni teendőire helyezi a hangsúlyt; illetve Kaposvári Éva tanárnőnek, aki hivatalosan már nyugdíjasként fejezte be ezt a tanévet.

Az ünnepeltek tortái mellett köszönjük Horváth András tanár úr híres méteres kalácsát, illetve a szülői munkaközösség által biztosított üdítőket és pogácsát!
-Hirdetés-

Ezen az estén első alkalommal két kategóriában “Az év tanára” díjat is átadott az intézményvezető: kollégáink 14 pedagógust terjesztettek fel – természetesen méltatásokkal együtt, lényegében anonim módon – ezekre a címekre, akik közül a nevelőtestület titkos szavazása alapján idén a senior kategóriában Filus János tanár úr kapta meg ezt az elismerő címet, életmű kategóriában pedig Baranyi László Csabáné tanárnő. A díjazottaknak gratulálunk, a felterjesztőknek pedig köszönjük együttműködésüket!

Mindenkinek jó pihenést kívánunk a nyári szünetre!”

Forrás, képek: Kiskőrösi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium Facebook oldal

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (22 db kép)
MEGOSZTÁS