Írta: vira
Itt a nyár és ezzel együtt a turista szezon, amit már a kiskőrösi Tourinform Iroda is érzékel, hiszen a belföldi és a külföldi turisták mellett a kiskőrösi utazni vágyók is előszeretettel keresik fel az irodát.

 

-Hirdetés-

Tóth Anett irodavezető elmondta, hogy a hozzájuk betérő személyek érdeklődni tudnak a térségben megrendezésre kerülő programokról, rendezvényekről, látnivalókról, valamint  szálláshelyekről is. 

Külföldről elsősorban Németországból és Ausztriából érkeznek Kiskőrösre turisták, nekik idegennyelvű kiadványokkal is tudnak segíteni. Sokan érdeklődnek a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő szolgáltatásairól, nyitvatartásáról és a belépőjegyek áráról is.

Kapcsolódó cikk
Július 1-jétől változnak a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő jegy- és bérletárai
Július 1-jétől változnak a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő jegy- és bérletárai
2022. július 1-től a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő jegy- és bérletárai az alábbiak szerint változnak – tájékoztatnak közösségi oldalukon.  Forrás: Kiskőrösi...

A kiskőrösiek elsősorban a Magyar Turisztikai Ügynökség kiadványait keresik, hiszen ez nagy segítséget jelent azoknak, akik Magyarország látnivalóival szeretnének megismerkedni. A helyi szálláshelyszolgáltatóknak szeretne segíteni a Tourinform Iroda azzal, hogy a most bevezetésre kerülő új minősítési rendszer fontos tudnivalóit eljuttatja hozzájuk. Ez azért fontos, hogy a belföldi és a külföldi turisták egységes képet kapjanak a magyar szálláshelyek minőségéről. Ebben is tudnak segíteni a szálláshelyszolgáltatóknak. A számukra elkészített csomagokat a Tourinform Irodában lehet átvenni. Az iroda a Rónaszéki Fürdőben, a Vadkerti-tónál a Tavirózsa Kempingben, illetve a Fekete Villa Panzióban információs pontokat alakított ki, ahol a turisták hozzáférhetnek Kiskőrös és Magyarország látnivalóit bemutató kiadványokhoz.

 

Forrás: Kiskőrös TV 
Kiemelt kép: Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő facebook oldal 

MEGOSZTÁS