A Kajla Off-Road Tanyán az előző találkozók alkalmával párszor közbeszólt az időjárás, ezért az esőre is felkészültek a szervezők Izsákon, az V. Cabrio és Roadster Találkozón az elmúlt hétvégén.

Az erre a célra felállított sátor alatt egész nap turbó és felnitartó verseny várta a résztvevőket, és újdonságként sörös rekesz kitartó versenyt is rendeztek, aminek a díja maga a kitartott sör volt.

-Hirdetés-

Érdekesség, hogy a nehéz alkatrészek és a sör megtartásában meglepően sok hölgy is próbára tette erejét, eredményeikkel kivívva férfi kabriós társaik elismerését, de a kerékgurításon, a teniszlabdával kerékbe dobó versenyen, és a Cabrio elhúzáson – ami a Geo Rally része volt – is egálban voltak a hölgyek a férfi társakkal.

A gyerekek sem maradhattak ki a versengésből
Időnként be kellett fogni a füleket, hiszen a rendezők mérték az autóhifi és az autók kipufogójának hangját, ahol bőven 100 decibel feletti értékek születtek.
Magyarország egyik leghangosabb autója is ott vendégeskedett az eseményen

A rendezvényt terepjárókkal színesítették idén is, a vendégek egész napos élményterepezésen vehettek részt.
Az eseményre érkező kabriók automatikusan egy Top 10-es szépségversenyen vettek részt, és díjazták a legmesszebbről érkező és legöregebb fedél nélkülit is.

A rendezvény része volt a kihagyhatatlan felvonulás is

Péntek este egy retró bulival kezdődött a Party Birodalom, ami szombaton este Szecseivel és Newikkal, valamint hajnalig tartó zenei őrülettel ért véget.

A szervező csapat ezúton is szeretné megköszönni a részvételt, a segítők munkáját és a támogatásokat.

Jövőre találkozzunk ugyanitt!

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (102 db kép)
MEGOSZTÁS