Az 5301-es számú út, Kiskőrös-Kecel-Öregcsertő települések kereszteződésébe települt ki a 12 éves keceli fiú, aki lelkesen vár minden arra közlekedőt egy frissítő limonádéra.

Az édesanya, megkeresésünkre elmondta, hogy korábban Írországban éltek, ahol nagy divatja van annak, hogy a melegebb napokon a gyerekek limonádét osztanak a járókelőknek, autósoknak. Tehát innen jött az ötlet, és arra gondoltak, hogy itthon is jó lenne egy ilyen kis „megmozdulás”.

A limonádé ingyen elvihető, természetesen van becsületkassza is, ami ugyancsak nem kötelező, de talán a limonádé ára megtérülhet belőle. Bence mindezt örömmel csinálja, hiszen ezzel is ösztönzi az embereket a segítségnyújtásra, gondoskodásra és így ő is tapasztalatot, jó érzést meríthet ebből – mesélte a büszke édesanya.

-Hirdetés-

Az első adag -5 liter- limonádét édesanyjával közösen készítették el, mely tartalmaz: egész citromot, citromlevet, vizet, cukrot és rengeteg jeget.

Ha felmerülne egy pillanatra bárkiben is, hogy mennyire van biztonságban a fiú, az édesanya biztosított minket arról, hogy saját területükön, saját kapubejárójukban, biztonságos helyen várja Bence a frissítőre megálló személyeket.

Mindenkit arra buzdítunk, hogy bátran merjenek élni a Bence és családja által kínált lehetőséggel!

A térképen jelölt részen várja Bence a Kecel határában közlekedőket 
MEGOSZTÁS