A mai világban, amikor valaki elmegy nyaralni, vagy egyéb programokra valahova, akkor előtte rákeres az internetes felületeken. A helyi önkormányzatok szerepe kiemelten fontos egy település turizmusában, hiszen közvetlen hatásuk van az oda érkező turisták megszerzett élményeire.

-Hirdetés-

Az e-turizmus fogalma már nem ismeretlen és egyre inkább teret hódít a világban, ami sokszor döntően befolyásolja, hogy ki, hova látogat el. Az információs és kommunikációs technológiák összessége az a háttér, melyek együttműködési lehetőségeivel biztosítanak iránymutatást az utazás megszervezése során mind a szolgáltatóknak, mind pedig a fogyasztóknak.

Az internet hatása a turizmusra, hogy az utazási döntés meghozatala és az utazás megszervezése során rengeteg információt kell összegyűjteni, így az ilyen módon kapott adatok, képek, videók sokszor döntően befolyásolják a vendégek létszámát. Az internetes felületek kihasználása érdekében kezdődött el egy reklámfilm készítése a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdőről. A filmforgatásra július 20-án került sor a strandon a Kiskőrös TV munkatársai és helyi statiszták közreműködésével. A forgatáson jómagam, Filus Tibor is jelen voltam, mint a Kulturális Turisztikai és Sport Bizottság elnöke, a Kiskőrös TV munkatársai pedig Dávid Edit vezetésével készítették a felvételeket a strand minden medencéjéről és a szolgáltatásokról. A vízpartról Csővári Örs kamerázott, miközben a medencékben Vörös Patrik víz alatti, a Soltvadkerti TV-től érkező Mátyus Lajos pedig drónfelvételekkel próbált minél látványosabb képkockákat megörökíteni. A statiszták a kiskőrösi Tóth Fanni, Rohoska Dominika, Csipak Zsuzsi, Martin Péter és Megyeri Máté voltak.

A reklámfilm napokon belül elkészül. A város a multimédiás lehetőségek kihasználásával szeretné látványosan bemutatni a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdőt, hogy vonzó legyen a vendégek számára.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (33 db kép)
MEGOSZTÁS