2022. július 30-án, szombaton a kora délutáni órákban a tetejére borult egy személyautó a Kecel és Imrehegy közötti útszakaszon.

Egy szemtanú elmondta, az autó először Kecel felől Imrehegy felé haladt, de már akkor is össze-vissza kacsázott az úton, majd az árokba is belecsúszott. Miután onnan egy másik jármű kihúzta, továbbmentek az imrehegyi kocsmába. Ott viszont az ittasságuk miatt már nem szolgáltak ki őket, ezért visszaültek a kocsiba és elindultak Kecel irányába. Ekkor már nem az a férfi ült a volánhoz, aki addig vezetett, hanem egy másik, aki szintén nagyon ittas volt.
A szemtanú a társával együtt utánuk ment, mert sejtette hogy ebből baj lesz. Mire pár perc múlva utolérték őket, az autót már a tetejére borulva találták meg az út melletti árokban, a sofőr pedig élettelenül feküdt az úttest közepén. Mint elmondta, az egyik utas éppen az autóból mászott ki, egy nő pedig az autó hátuljában feküdt súlyos sérülésekkel, őt a keceli önkormányzati tűzoltók szabadították ki, feszítő-vágó berendezés segítségével.

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

A helyszínre mentőhelikoptert is riasztottak, de a sofőrön már nem lehetett segíteni, a sérüléseibe a helyszínen belehalt. Az autóban hátul utazó nőt hosszas stabilizálás után, súlyos állapotban a kiskunhalasi kórházba szállították a mentők, a harmadik utas könnyebben sérült a baleset során.

A hatóságok a beavatkozás és a helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A baleset körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság szakértő bevonásával vizsgálja.

Kapcsolódó cikk
Tetejére borult egy autó Kecel és Imrehegy között
Tetejére borult egy autó Kecel és Imrehegy között
A tetejére borult egy személyautó a Kecel és Imrehegy közötti útszakaszon. A balesethez a keceli önkormányzati tűzoltók vonultak ki, akik...

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (19 db kép)
MEGOSZTÁS