Egy csomagszállító furgon és egy személyautó ütközött össze az 54-es főút 50-es kilométerszelvényénél, Soltvadkert és Kecel között. A balesetben egy lány és egy férfi megsérültek.

Az autó Kecel felé haladt, amikor a futárkocsi az előzésébe kezdett. A furgon már az autó mellett haladt a baloldali sávban, amikor észrevett egy földúton álló járművet. A futár megijedhetett, hogy eléhajt a kocsi, jobbra rántotta a kormányt, és a furgon jobb oldalával nekiütközött az előzött autónak, amely ettől többször megpördült, majd az árokba, egy fa mellé csapódott. A személyautót egy friss jogosítvánnyal rendelkező 18 év körüli lány vezette, mellette ült az édesapja is. Hangai József, az OMSZ Dél-alföldi Regionális Mentőszervezetének kommunikációs munkatársa úgy tájékoztatott, egyikük fej-, másikuk mellkasi sérülést szenvedett, mindkettőjüket kórházba szállították. A kiskőrösi hivatásos és az önkéntes tűzoltók érkeztek a helyszínre és áramtalanították a járműveket. A helyszínelés idejére a rendőrök a fél útpályát lezárták.

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

A baleset körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (19 db kép)
MEGOSZTÁS