A Kiskőrösi LC utánpótlás labdarúgó csapatai közül az U11-es gárda is javában készül az őszi szezonra. A gárda edzői teendőit Biácsi Gábor és Takáts Gábor látják el.

A szakvezetők közül Takáts Gábor új edzőnek számít a klubnál, de az egyesület és a játékosok sem ismeretlenek a számára. Az edző elmondta, hogy a fia jár már évek óta a Kiskőrösi LC-nél a korosztályos csapatokban edzésekre, és folyamatosan követte a fejlődését és amennyiben szükség volt rá, akkor segített edzések megtartásában, vagy elkísérte a fiúkat egy tornára. A klub vezetése részéről felmerült, hogy szükség lenne még több edző alkalmazására és így került képbe a személye, hogy az U11-es gárdánál vállaljon el edzői feladatokat.

-Hirdetés-

Beszélt arról, hogy a korosztály fiataljait ismeri, így reméli, hogy gyorsan tudnak majd hatékony munkát végezni. Számára a legfontosabb az, hogy a gyermekek rendszeresen mozogjanak, szeressék meg a sportot, a labdarúgást és jó közösséget alkossanak. Most vesz részt egy edzői tanfolyamon, amelyen szeretne majd sikeres vizsgát tenni, így jelenleg Biácsi Gábor mellett végzi a munkáját „tanuló edzőként”.

Jelenleg az U11-es csapat mintegy 15 fős kerettel rendelkezik és reményét fejezte ki, hogy ez a létszám majd tovább bővül a későbbiekben. A korosztály számára az edzések augusztus közepén kezdődtek el és szeptember közepétől már a kiskőrösi rendezésű Bozsik tornákon, és az egyéb helyszíneken megrendezendő kiemelt Bozsik tornákon vesznek majd részt.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (22 db kép)
MEGOSZTÁS