2022.szeptember 10-én bár az időjárás kissé szeszélyes volt, ez nem szegte kedvét a családoknak, akik kilátogattak a kiskőrösi Tesco áruházhoz. A hétvégi bevásárlás előtt vagy után sokan megfordultak a parkolóban helyet foglaló standoknál.
A résztvevő szervezetek, egyesületek egy része

Képviseltette magát a Kiskőrösi Rendőrkapitányság Bűn- és Balesetmegelőzési Bizottsága, Kiskőrös Város Önkéntes Tűzoltó Egyesülete, a Megóvlak Állatbarát Alapítvány, a Viktor Motor Kft., a Család – és Gyermekjóléti Központ, a Kiskőrösi Mentő Alapítvány és a Magyar Vöröskereszt Kiskőrös Területi Szervezete is. Az áruházban a mentősök az újraélesztést mutatták be az arra járóknak, a parkolóban pedig nyüzsgő délelőtt vette kezdetét.

Schróth Hanna Róza érdeklődve próbálta ki az eszközöket, természetesen a szülei segítségével
-Hirdetés-

A tűzoltó- és rendőrautóba sokan beültek, a gyerekek különféle feladatlapokat tölthettek ki a rendőrség asztalánál, amelyért cserébe a közlekedéshez szükséges ajándékokat kaptak.

Játékos tesztfeladatokat tölthettek ki, vagy épp színezhettek a gyerekek ajándékért cserébe

Az állatbarát alapítványnál kézműves apróságok is készültek, a gyermekjólétisek standjánál pedig sorban álltak az arcfestéshez. A Viktor Motor Kft. kerékpárjait kicsik és nagyok is kipróbálhatták, legnagyobb sikert pedig a rendőrség gokartjai aratták a gyerekek körében, akik akadálypályán próbálgatták a járműveket.

Vasmanszki Nóra a kiskőrösi Tesco üzletvezetője és Baltás Adrienn r.zászlós a Kiskőrösi Rendőrkapitányságtól

A bátrabb felnőttek pedig a KRESZ tudásukat is tesztelhették motoros és gépjármű kategóriákban. A családi napot a Tesco Kiskőrösi vezetője- Vasmanszki Nóra szervezte, aki a résztvevőknek fánkot, pogácsát és ásványvizet is osztott.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (46 db kép)
MEGOSZTÁS