A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban szereplő Kecel FC gárdája a negyedik fordulóban hazai környezetben lépett pályára. Az együttes szeptember 18-án a Jánoshalmi FC gárdáját fogadta.

A keceli csapat ugyan megszerezte a vezetést, de ennek ellenére 2-1 (1-1) arányú vereséget szenvedett: Borka – Bányai, Gavula, Doszpod, Sendula P. (Sendula J.), Patai B., Dulai (Tóth P.), Torma (Sajdik), Döbrentei (Gyenizse), Csáki, Herczeg P.

-Hirdetés-

A mérkőzés kiválóan kezdődött a keceliek számára, mert az 1. percben vezetést szereztek. A hazaiak vezettek támadást és Torma Barnabás beadása után a vendégek csapatkapitánya, Szabó Szilárd a kapu előterében odapasszolta a labdát a keceli Bányai Jánosnak, aki közelről a hálóba lőtt (1-0). Kiegyenlített volt a játék, mely során a 13. percben a jánoshalmi Szabó Szilárd szabadrúgása hagyta el nem sokkal a kaput. A keceliek nem sokkal később Gavula Levente révén kerültek helyzetbe, aki lefutotta a védőket és tiszta helyzetben rosszul találta el a labdát, ahelyett, hogy a középen üresen álló Patai Balázsnak passzolt volna.

A 20. percben labdát vesztett a keceli csapat a középpályán, ami után a vendégek akcióját már csak szabálytalansággal tudták megállítani. A 18 méterről, középről elvégzett szabadrúgásnál Huszka Bendegúz lőtte nagy erővel laposan a kapu jobb sarkába a labdát, így kiegyenlítettek a jánoshalmiak (1-1). A 29. percben újabb nagy helyzete volt a hazaiaknak, de a kapussal szemben állva Torma Barnabás kihagyta a ziccert. Az első félidőben még a vendégeknek volt egy nagy helyzete, de Stojanovic Milos mintegy 5 méterről üresen állva a kapu mellé fejelte a labdát.

A szünet után a jánoshalmiak vezettek veszélyesebb támadásokat és az 53. percben egy beadás után Borka Barnabás középre ütötte a labdát, amit egyből lőtt a kapuba a jánoshalmi Nagy Roland eldöntve ezzel a mérkőzést (1-2). A találkozó utolsó harmadában próbált többet támadni a hazai gárda, de a gyors vendég akciókból sorra alakította ki a helyzeteit a jánoshalmi csapat, és a végére akár többgólos győzelmet is arathatott volna. A keceliek az első félidő elején akár 2-3 góllal is vezethettek volna, de helyzeteiket nem tudták értékesíteni, ami megbosszulta magát.

Pandúr László
Pandúr László – Kecel FC szakmai igazgatója:

-A mai napon nagyon jól kezdtük a találkozót, de sajnos a magasból a mélységbe jutottunk. Nagyon sajnálom, hogy a találkozó első felében több óriási gólhelyzetet is kihagytunk, amikor eldönthettük volna a mérkőzés kimenetelét. Az idő előrehaladtával kapott egyre jobban lábra az ellenfelünk, és tudtak helyzeteket kialakítani a kapunk előtt. Ami nagyon elszomorít, hogy a két bekapott gólunk nem kidolgozott akció után született, hanem elkerülhető körülmények között, és mi teremtettük meg annak a lehetőségét, hogy a jánoshalmiak a kapuba találjanak. A találkozó végén több helyzete és kapufája is volt a vendégeknek, mi pedig csak meddő mezőnyfölényt tudtunk kiharcolni. Nagyon sajnálom, hogy vereséget szenvedtünk, mert egy nyerhető mérkőzést engedtünk ki a kezünkből.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (11 db kép)
MEGOSZTÁS