2022. október 2-án, vasárnap hatodik alkalommal kerül megrendezésre Csengődön a Glorious Day Keresztény Könnyűzenei Fesztivál.

A Falunapok programsorozat részeként a művelődési ház mögötti szabadtéri színpadon, időjárástól védett, fedett területen várják az érdeklődőket.

-Hirdetés-

Az idei Glorious Day alcíme „OÁZIS”.

„A mai járványokkal, háborúval és környezeti csapásokkal teli életünkben kellenek a nyugvó pontok, a feltöltődésre alkalmas helyek, ahol új erőt kaphatunk és újratervezettjük utunk folytatását…”

Az Oázis minden korosztályra gondolva tartogat frissítő programokat:
  • 10:00 órától ökumenikus istentisztelet a művelődési ház nagytermében.
    Igét hirdet: Kotmájer Mihály
    A dicsőítést vezeti: MPE Kalocsa Worship Team
  • 14:30 órától KÖLYÖK PLACC látványos interaktív, evangéliumi gyermekprogram 6-12 éves gyerekeknek
Ezt követően a szabadtéri színpadnál keresztény zenekarok koncertjein és igei tanítás mellett lehetnek együtt a résztvevők:
  • 17:00 órától Eny’s Garden zenekar Koncert
  • 18:00 órától Bolyki György Igei tanítás
  • 18:30 órától Hellinger András és a Golgota Worship Koncert
  • 20:00 órától Oláh Gergő és zenekara Koncert

A rendezvény ideje alatt számtalan kísérő program, kiállítás és gyermek foglalkoztató várja az érdeklődőket. Keresztény alapítványokkal, kiadókkal, szervezetekkel is lehetőség lesz megismerkedni.

A BELÉPÉS INGYENES!

Lelkipásztori ajánló:

„Az elmúlt néhány év sokféle nehézséget hozott, még többet és nagyobbat sejtet. Sok minden, ami biztosnak és evidenciának látszott életünkben, már nem is tűnik olyan magától értetődőnek.
Akár hasonlíthatnánk is a jelenlegi életmeneten való áthaladásunkat egy sivatagi utazáshoz, ami sok veszéllyel és fenyegetéssel jár. Egy sivatagban mindig jó dolog egy oázisba érkezni.
Ugyan nem ez a végső cél, mindössze egy állomás csupán próbákkal teli utunkon, de a megpihenés, felüdülés és új erőre kapás ígéretét és lehetőségét hordozza.
Célunk, hogy az általunk szervezett „Glorious Day” váljon egy ilyen oázissá lelki értelemben, ahol a jelen rettentéseitől megpihenve új erővel lesz folytatható az a bizonyos spirituális út, ami az üdvösség felé vezet.
És igen; ehhez kevés a szervezés, kell Isten áldása és megjelenése is. Ezért imádkozunk, és kérünk benneteket, hogy ti is ezt tegyétek! Hadd váljék egy lelki oázissá az alkalom, úgy a fellépők, mint a közönség számára!”
Szeretettel: Kotmájer Mihály a Csengődi Baptista Gyülekezet pásztora

Minden érdeklődőt szeretettel vár a WAFT Alapítvány és a Glorious Day Szervezőcsapata.

Facebook: facebook.com/gdcsengod/ 
YouTube: Glorious Day [Official] 
Instagram: gloriousday_thearch
waftalapitvany@gmail.com
Tel: 20-886-1600

Kiemelt kép: illusztráció

MEGOSZTÁS
Írta: vira