Október 1-jén szombaton folytatódtak a Csengődi Falunapok programjai. Sajnos az időjárás nem fogadta kegyeibe a rendezvényt, főleg a szombat délelőtti esőzés miatt volt olyan program, ami el is maradt és volt olyan, ami későbbre került.

Kapcsolódó cikk
László Attila erdélyimagyar énekes, a Csillag születik harmadik szériájának győztese is fellépett Csengődön
László Attila erdélyimagyar énekes, a Csillag születik harmadik szériájának győztese is fellépett Csengődön
Hosszú évek óta hagyomány, hogy a Csengődi Falunapok rendezvénysorozatát az Év tanulója faültetéssel kezdik a településen. Tanulmányi és közösségi munkájának elismeréséül a 2021/22-es...
-Hirdetés-

A főzőket azonban nem zavarta az eső, hiszen a baráti társaságok szakácsai már kora délelőtt elkezdték főzni a finom ételeket. A legtöbb helyen birkapörkölt volt a fő menü. 12 órakor az ebéd mellé szólt a nóta is Kiss Máté közreműködésével. A nap folyamán volt egészségsziget, jótékonysági sütivásár és szépítészet, ugrálóvár, Meseföld élménybusz is.

Palatinus Attila látványos bemutatót tartott

11 óra helyett, 13 órakor kezdődött Palatinus Attila Stuntrider motoros kaszkadőr bemutatója. Attilát a vizes út sem zavarta, így is megtartotta látványos show-ját. Csengődre is három motorkerékpárral érkezett, melyekkel különféle látványos gyakorlatokat mutatott be. A végén persze itt sem maradt el a gumifüstöltetés.

A show végén a gumifüstöltetés sem maradhatott el természetesen

Palatinus Attila bemutatója után a gokartosoké volt a főszerep: négy versenygokarttal tartott kis bemutatót láthatott a szép számú kilátogató közönség. A rossz idő miatt a Krich Zoltán motoros emlékfelvonulás elmaradt.

A csengődi óvoda Pillangó csoportja

14 órakor a csengődi óvoda Pillangó csoportjának szüreti műsorát tekinthették meg a nézők. Az óvodások műsora után indult meg a szüreti felvonulás. Minden kocsi kapott egy oklevelet és bort a szervezőktől. Sajnos az esős időjárás miatt nem mindenki tudott eljönni, de így is szép számú fogat és lovas vonult fel Csengőd utcáin.

Jó hangulatban telt a szüreti felvonulás

14 óra 30 perckor színpadra lépett a Kalapjakab együttes, akik a gyermekeket szórakoztatták. A gyermeksereg nagy örömmel és tapssal fogadta az együttes mesés-zenés műsorát.

A Kalapjakab együttes szórakoztatta a kicsiket

A gyermekek után az időseké volt a főszerep, hiszen a Dankó Pista Férfikórus lépett a színpadra, akik „Szüret zajlik, kedv virul” címmel adtak műsort.

A Dankó Pista Férfikórus

A férfikórust Ürögdi Ábel fiatal bűvész előadása követte, aki különböző trükköket mutatott be a közönség bevonásával.

Ürögdi Ábel bűvész a közönség segítségét is igénybe vette

Este 18 órakor érkezett el a nap egyik legjobban várt pillanata, amikor is színpadra lépett a Pásztor Anna vezette Anna and the Barbies zenekar.

Pásztor Anna a koncert elején kétszer is lejött a közönség közé és úgy adta elő dalaikat a kilátogató szép számú nézősereg legnagyobb örömére. Sajnos a koncert 50. percénél újra eleredt az eső, így picit hamarabb fejezték be a koncertet Pásztor Annáék.

A harmadik szám közben még egy selfi is belefért

Rövid technikai újratervezést követően Kothencz Lali és Markó Nani tartott fergeteges bulit, majd a kalocsai Easter zenekar táncoltatta meg a Csengődi Falunapok közönségét.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (326 db kép)
MEGOSZTÁS