A WAFT Alapítvány és a Csengődi Baptista Gyülekezet szervezésében 2022. október 02-án vasárnap hatodik alkalommal került megrendezésre a Glorious Day Keresztény Könnyűzenei Fesztivál Csengődön.

A Falunapok programsorozat részeként a Művelődési Házban és a szabadtéri színpadon, időjárástól védett, fedett területen zajlottak a programok.

-Hirdetés-

Az idei Glorious Day az OÁZIS alcímet kapta. A szervezők elmondása szerint „a mai járványokkal, háborúval és környezeti csapásokkal teli életünkben kellenek a nyugvó pontok, a feltöltődésre alkalmas helyek, ahol új erőt kaphatunk és újratervezettjük utunk folytatását…”

Pivarcsi Csaba, Csengőd község polgármestere
Valóban az Oázis minden korosztálynak tartogatott frissítő programokat:

Délelőtt Ökumenikus Istentiszteleten vehettek részt az érdeklődők, ahol a Kalocsai Pünkösdi Gyülekezet dicsőítő csoportja vezette a közösségi éneklést, és Kotmájer Mihály helyi Baptista lelkipásztor igehirdetése bátorította a gyülekezetet.

Délután KÖLYÖK PLACC látványos interaktív, evangéliumi műsora varázsolta el a Művelődési Ház nagytermét zsúfolásig megtöltő gyermekeket. A közel 2 órás műsor játékok, koncertek és színdarabokon túl, azt a fontos üzenetet is továbbított piciknek, hogy „Értékes vagy!”

KÖLYÖK PLACC interaktív előadása
Ezt követően a szabadtéri színpadon is elindultak az élőzenei koncertek. A látványos színpadi programok egyre nagyobb számú közönség előtt zajlottak.

17 órától az Eny’s Garden lépett színpadra, majd 18 órától Hellinger András és a Golgota Worship zenekar dicsőítő dalait ismerhettük meg.
Az este méltó zárásaként 20 órától Oláh Gergő és zenekara lépett színpadra. A szitáló eső ellenére is zsúfolásig megtelt nézői sátor együtt énekelte az ismert slágereket és dicsőítő dalokat.

Oláh Gergő

A rendezvény ideje alatt számtalan kísérő program, kiállítás és gyermek foglalkoztató várta az érdeklődőket. Keresztény alapítványokkal, kiadókkal, szervezetekkel is lehetőség volt megismerkedni.

Gyerekeknek szóló programokkal is várták a családokat

A háromnapos Falunapi rendezvénysorozat így nagy sikerrel zárult. A szervezők hálásan köszönik a nagyszámú érdeklődést és részvételt a programokon.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (43 db kép)
MEGOSZTÁS