Írta: vira
KÖZLEMÉNY
Soltvadkert Város Önkormányzata csatlakozott a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer 2023. évi pályázati fordulójához. 

 

-Hirdetés-

A pályázatbeadáshoz az EPER-Bursa rendszerben egyszeri pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése: https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

Azok a pályázók, akik a korábbi pályázati években regisztráltak a rendszerben, már nem regisztrálhatnak újra, ők a meglévő felhasználónév és jelszó birtokában léphetnek be az EPER-Bursa rendszerbe. Amennyiben jelszavukat elfelejtették, az Elfelejtett jelszó funkcióval kérhetnek új jelszót – írják közleményükben. 

 A pályázói regisztrációt vagy a belépést  követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése  a csatlakozott önkormányzatok pályázói részére. A pályázati űrlapot minden évben újra fel kell tölteni! A személyes és pályázati adatok ellenőrzését és véglegesítését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a települési önkormányzatoknál kell benyújtaniuk a pályázóknak a csatolandó mellékletekkel együtt (jogviszony igazolás, jövedelem igazolás).

Minden egyéb lényeges információ a www.emet.gov.hu (Bursa Hungarica) honlapon.

Pályázati űrlapok leadása a Polgármesteri Hivatal 2. sz. szobájában.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2022. november 3.

 

                        Köznevelési,  Kulturális, Sport- és Egészségügyi Bizottság
Soltvadkert Város Önkormányzata

 

MEGOSZTÁS