A megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság 7. fordulójában élcsapatok rangadójára került sor. Az október 8-án lejátszott találkozó alkalmával a Kiskőrösi LC II. csapata hazai környezetben fogadta a Kunfehértó KSE gárdáját.

A dobogós helyekért küzdő kiskőrösiek a korábbi hat találkozóját megnyerő kunfehértóiak ellen 4-2-re (2-0) győztek: Mlinkó – Polyák, Sinkó (Somlyai), Gyurián (Ribánszki), id. Mokrickij (Füleki), Madácsi, Markó, Dicsa, ifj. Mokrickij, Bata (Pecznyik), Kriskó (Lengyel).

-Hirdetés-

A találkozó első félidejét kiválóan kezdték a kiskőrösiek, hiszen már az 5. percben vezetést szereztek Polyák Gergely révén (1-0). Gyorsan jött a második hazai gól is, amit a 10. percben szerzett Kriskó Tamás. Ez a két gól megfogta a korábban hibátlan mérleggel rendelkező vendégeket.

A szünet után nyíltabb lett a játék, és a kunfehértóiak próbáltak gólt szerezni. A 70. percben eldőlni látszott a találkozó, amikor egy szép hazai akció végén Füleki Antal lőtte a hálóba a labdát (3-0). A vendégek egy nagy védelmi hibát kihasználva kapu előtti kavarodás után tudtak szépíteni a 78. percben Horváth Ákos találatával (3-1). Ezt követően volt több nagy helyzete is a kunfehértóiaknak, de nem tudták szorossá tenni a végjátékot. A 85. percben egy kontratámadás végén a kiskőrösi csapat Gyurián Gábor találatával eldöntötte a mérkőzést (4-1). Szinte a középkezdés után egy jobb oldali beadást követően fejelte a labdát a kapuba Horváth Ákos, kialakítva ezzel a 4-2-es végeredményt.

A találkozó nagy iramot hozott, mindkét csapat nagy akarással küzdött, de ezen a napon a pontosabban focizó és a helyzeteit jobb arányban kihasználó kiskőrösiek nyertek megérdemelten.

Sinkó Dorián – Kiskőrösi LC II. edzője:

-Úgy vágtunk neki a mérkőzésnek, hogy a Kakasfőző Fesztivál miatt szerettük volna elhalasztani, mert a játékosaink közül többen is a rendezvényen vannak. Sajnos a halasztási kérésünket nem támogatta az ellenfelünk, ami ma egy plusz motivációt jelentett a számunkra. Azt kértem a csapattól, hogy nagyon fegyelmezetten játsszunk és szervezett védekezésből indítsunk pontos passzokkal támadásokat. A találkozó nagyon jól alakult a számunkra, mert gyorsan vezetést tudtunk szerezni és gyorsan egy újabb gólt tudhattunk magunkénak, ami jelentősen befolyásolta a találkozó alakulását. Ami külön öröm a számomra, hogy szépen végigvezetett támadások során tudtunk gólokat szerezni. Ki szeretném emelni, hogy a jó játékunk mellett ma akarásban is felülmúltuk az ellenfelünket, és mindent megtettünk a győzelem érdekében. A második félidőben kaptunk két elkerülhető gólt, de a játék ezen szakaszában is az eredmény alakulásának szempontjából nagyon jókor lőttük a találatainkat. Úgy gondolom, hogy akarásban és játékban is most nyújtottuk az őszi szezonban a legjobb teljesítményünket.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (60 db kép)
MEGOSZTÁS