A megyei I. osztályban szereplő Kiskőrösi LC női labdarúgó csapata nagy gólarányú győzelmet aratott hazai környezetben. Az együttes október 22-én a 7. fordulóban egy Kecskeméten elszenvedett 5-0 arányú vereséget követően szeretett volna javítani.

A lányok a Bácsalmási PVSE gárdáját fogadták, akik ellen 6-0-ra (5-0) nyertek: Opauszki – Kovács A., Ballagi, Terecskei, Végh, Herceg V. (Szempék), Jarjabka, Kovács L. (Zahorszki), Dobák.

-Hirdetés-

A találkozót nagy iramban kezdték a kiskőrösiek és sorra vezették a támadásaikat sok helyzetet kidolgozva. A hazaiak a mérkőzést már az első félidőben eldöntötték Dobák Szabina mesterhármasával és Kovács Liliána, valamint Jarjabka Éva góljaival (5-0).

A második félidőben is a kiskőrösiek voltak mezőnyfölényben, voltak helyzeteik, kapufát is lőttek, de újabb találatot már csak Jarjabka Éva szerzett a 76. percben, beállítva ezzel a 6-0-ás végeredményt. A bácsalmásiaknak kevés igazán nagy gólszerzési lehetősége volt, és elsősorban az első félidőben nyújtott teljesítményüknek köszönhetően a kiskőrösiek ilyen nagy arányban is megérdemelten nyertek.

Makó Zsolt
Makó Zsolt – Kiskőrösi LC edzője:

– Úgy készültünk ma a lányokkal a mérkőzésre, hogy a kecskeméti nagy gólarányú vereséget követően javítani tudjunk. Örülök annak, hogy ilyen előzmények után most a sereghajtó bácsalmásiakat tudtuk fogadni, mert így lehetőség volt az önbizalmunkat kicsit visszaszerezni. Bíztunk abban, hogy ma nem kell majd idegeskednünk, és egy többgólos győzelmet arathatunk, ami szerencsére összejött. A keretünkből voltak ma is hiányzók családi elfoglaltság és betegség miatt, de megfelelően erős csapattal tudtunk kiállni, és a cseréink is játéklehetőségez jutottak. A mai napon az első félidőben már eldőlt a találkozó, ami rányomta bélyegét a második játékrészre, mert akkor már kevésbé koncentráltan fociztunk. A nagy gólarányú győzelmünk ellenére voltak hibáink, sok pontatlan passzunk a játékunkban, amelyen a későbbiekben mindenképpen javítanunk kell. Az eddig látottak alapján harcban lehetünk a bajnoki címért, mely a kecskemétiek és köztünk dőlhet el.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (36 db kép)
MEGOSZTÁS