Hatalmas sürgés-forgás, izgatott készülődés vette kezdetét a Kiskőrösi Bem József Általános Iskolában október utolsó hetében. Gyűjtötték a diákok a különféle méretű tököket, hozták a félelmetes vagy épp vicces dísznek való tárgyakat, narancssárga-fekete-lila és fehér díszek borították csütörtök délutánra az ablakokat, a felsős tantermeket és az aula teljes egészét.

-Hirdetés-

Bizony, napok óta erről szóltak az udvari beszélgetések, az izgatott sustorgások a gyerekek között, közeledik a hagyománnyá váló pénteki Halloween buli. Ez a parti hagyományosan a felsősök kiváltsága, így az alsósok szomorúan ugyan de tudomásul vették, hogy még kicsik hozzá, ugyanakkor reménnyel telve mondogatták: Egyszer mi is leszünk felsősök.

Bányainé Malustyik Edit és Aminné Szabó Ildikó

Szintén hagyomány már a Bemben, hogy a díszítést az egykori diákok segítségével készítik az angolos pedagógusok. 2022. október 27-én emiatt az elballagó de az általános iskolát azért sokszor hiányoló egykori tanulók népesítették be és szorgos kezeikkel segítettek díszíteni Aminné Szabó Ildikó, Bányainé Malustyik Edit, Kovács Gábor, Turóczy Anita és Vágvölgyiné Jaksa Mónika angol szakos tanároknak és természetesen Lengváriné Bárány Mária nyugdíjas pedagógusunk is segített, mint minden évben.

Egészen elképesztő alkotások készültek idén is

A Halloween esten részt vett Bócsa és Fülöpszállás iskoláinak népes csapata is. Velük kiegészülve a gyönyörűen feldíszített aulában először egy sorverseny vette kezdetét. Közben a zsűri pontozta az elkészült ronda-félelmetes de finom ennivalókat, amiket később bárki megkóstolhatott az iskola étkezőjében. Az est során nem maradhatott el a tökfaragó verseny és a tánc sem. Végül estig mulattak a diákok a Bemben a rémisztően bájos Halloween bulijukon.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (66 db kép)
MEGOSZTÁS