Október 29-én délután tökfaragással egybekötött játékos délutánt szervezett az Akasztói Fürge Ujjak Kézimunkakör a gyerekeknek a Piri-Para Alkotóházban.

Délután két órára várták a gyerekeket az alkotóházba, ahol egyből a tökfaragás vette kezdetét, melyen közel 15 gyermek vett részt. Mindenki a saját maga ízlése szerint készítette el halloweeni tökjét.

-Hirdetés-

A tökök elkészülte után különböző játékokat is kipróbálhattak kicsik és nagyok egyaránt. Legnagyobb sikere a célba dobó játéknak volt, melyben konzervdobozokból készült piramist kellett eltalálnia és lebontania a gyermekeknek.

Három órakor megérkezett a meglepetés is. Az új akasztói tűzoltóautó gördült be a Piri-Para Alkotóház udvarába. A gyermekek gyorsan birtokba is vették az új gépjárművet. Beülhettek az autóba, illetve felpróbálhatták a tűzoltósisakot is a kis érdeklődők, majd elmehettek egy körre a tűzoltóautóval a községben. Továbbá nagy sikere volt a vízágyú kipróbálásának is.

A gyermekek a program végén kisebb ajándékot is kaptak a szervezőktől. További finom sült tököt és még finomabb süteményt is kóstolhattak a jelenlévők. Az eseményről elmondható, hogy egy családi hangulatú, remek őszi délutánon vehettek részt a gyermekek a Piri-Para Alkotóházban.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (40 db kép)
MEGOSZTÁS