A megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság 10. fordulójában szomszédvári rangadóra került sor. Ezen a játéknapon október 29-én a bajnokság két élcsapatának találkozóján a Kaskantyúi FSE hazai környezetben fogadta a Kiskőrösi LC II. gárdáját, akik ellen háromgólos győzelmet arattak.

-Hirdetés-

Kaskantyúi FSE-Kiskőrösi LC II. 4-1 (3-1)

A Kaskantyúi FSE csapata

Kaskantyúi FSE: Vereb – Bartha, Varga Sz. (Makó), Győrfi, Kovács Zs. (Sárdi), Lasztovicza, Szabó K., Tratter, Kovács B. (Varga M.), Gyöngyösi, Kovács K.

A Kiskőrösi LC II. csapata

Kiskőrösi LC II.: Mlinkó – Karf, Lengyel (Rohoska), Polyák, Szlovák, Sinkó, Nagy Z., Markó, ifj. Mokrickij, Andó, Lengvári.

A mérkőzést lendületesen kezdte a kaskantyúi csapat és egy buktatás utána megítélt büntetőből Kovács Zsolt révén már a 7. percben vezetést szereztek (1-0). A 14. percben tovább növelte előnyét a hazai gárda, amikor Kovács Zsolt 17 méterről leadott lövése utána a labda a felső lécről vágódott a hálóba védhetetlenül (2-0). A kaskantyúi támadások a 20. percben újabb gólt eredményeztek, ekkor Kovács Krisztián lőtte a balösszekötő helyéről a labdát a kapu bal sarkába (3-0). A kiskőrösiek sok hibával védekeztek és a támadásiak kapura teljesen veszélytelenek voltak. A vendégek támadójátékát jól jellemzi, hogy az első kaput eltaláló lövésük a 40. percben volt, amikor Karf Alex szögletből szerzett gólt a rövid oldalon a hálóba pattanó labdának köszönhetően (3-1). A második félidőben gyorsan büntetőhöz jutott a Kaskantyú, miután a 49. percben ifj. Mokrickij Viktor buktatta ellenfelét. A tizenegyest Kovács Zsolt végezte el, akinek jobbra tartó lövését Mlinkó Csaba védte. A kapusról kipattanó labdát Lasztovicza Ákos egy csel után kapura lőtte, mely ifj. Mokrickij Viktorról pattant be a saját hálójába (4-1). A találkozó hátralévő részében mindkét oldalon volt több nagy gólszerzési lehetőség, de az eredmény már nem változott.

Virág Tibor – Kaskantyúi FSE elnöke:

-Az elmúlt hetek jó eredményeinek köszönhetően bizakodtunk abban, hogy ma is sikeresek tudunk lenni. Próbáljuk az álmainkat megvalósítani, melyhez nagyon fontos lépés volt, hogy az elmúlt héten 6-0-ra győztük le a Kecel FC II. csapatát. Bíztunk abban, hogy ma is sikerül egy bravúrt végrehajtanunk, amivel ott maradhatunk az élcsapatok között. A kiskőrösiek elleni győzelemmel nagy lépést tettünk annak irányába, hogy az őszi szezont a dobogón tudjuk zárni. A taktikánk ma az volt, hogy a mérkőzés első felét nagy iramban kezdjük és próbáljunk meg ebben az időszakban gólokat lőni. Szerencsére a 20. percben már 3-0-ra vezettünk, ami megnyugtatta a csapatunkat és egymásért küzdve sikerült magabiztos győzelmet aratnunk.

Sinkó Dorián – Kiskőrösi LC II. játékosa:

-A mérkőzésre az előjelek kevésbé voltak jók, mert nem tudtunk összejönni annyian, hogy egy edzést tudjunk tartani. Tudtuk, hogy a kaskantyúiak jó csapatot alkotnak és olyan játékosaik vannak, akik egyénileg is nagyon képzettek. Ma a kaskantyúiak többet tettek a sikerért, gratulálok a győzelmükhöz. Csapatunk sajnos az utóbbi hetekben nem tudja megismételni Kunfehértó elleni első félidőben nyújtott játékát, melyben közrejátszik az is, hogy az összetételünk minden héten más és nem tudunk ugyanazzal a kezdővel pályára lépni. Nekünk a kisméretű kaskantyúi pálya soha nem kedvezett és ez a mai napon is így volt. A találkozón 3-1-nél volt remény, hogy visszajövünk a mérkőzésbe, de az elkerülhető körülmények között bekapott negyedik gólunk eldöntötte az összecsapást.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (58 db kép)
MEGOSZTÁS