Vida Dorka Hanna írása 
 
Október 29-én, szombaton reggel útra keltünk, kissé álmosan de annál izgatottabban Budapestre. A buszozás után elérkeztünk a Campona plázába, ahol megtekintettük a Tropicariumot. Rengeteg érdekes hüllőt és halat csodálhattunk meg.
 
Kép forrása: Kossuth Lajos Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola facebook oldala 
Ezután volt egy kis szabadidőnk a bevásárlóközpontban, amit mindenki a saját tempójában fedezhetett fel, és volt lehetőség ebédelni is. Délután következett a legérdekesebb program, meglátogattuk az X-Faktor kamerapróbáit. A kulisszák mögé betekintve megtudtuk, hogyan készülnek a mentorok és mentoráltjaik az élő showra. Mindenki nagyon kedvesen fogadott minket, a versenyzők szívesen adtak autogramot, volt lehetőségünk beszélgetni és közös képet készíteni is. Ugyan a titoktartási szerződés miatt kulisszatitkokat nem árulhatunk el, de azt elmondhatjuk, hogy mindenki elvárásom felül teljesített.
 
Kép forrása: Kossuth Lajos Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola facebook oldala 

Az énekesek hangja mérföldekkel szebb élőben, mint ahogyan a kanapén pihenő tévénézők azt a képernyő elől hallják. Miután hazaértünk, mindenki otthon nézhette meg az élő show-t. Köszönjük a szervezést Darócziné Mátrai Enikőnek, lányának Daróczi Dorcinak és a segítséget Eperjesiné Virág Andinak!

-Hirdetés-

Forrás, fotók: Kossuth Lajos Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola facebook oldala 

 
MEGOSZTÁS
Írta: vira