A megye III. osztályú labdarúgó bajnokságban szereplő Kaskantyúi FSE csapata november 12-én hazai rendezésű mérkőzésre készült. A csapat a 12. fordulóban a Szank OBSE gárdáját fogadta volna, de a vendégek nem jöttek el a mérkőzésre, így a három bajnoki pontot 3-0-val kaskantyúiak kapják meg.

Ezzel az eredménnyel biztossá vált az is, hogy a kiváló őszi szezont futó kaskantyúiak a dobogón telelnek majd, és jó helyzetből várhatják a tavaszi folytatást az érmes helyekért folyó harcban.

A történtekről a szanki klub képviseletében Kovács Sándor a következőket nyilatkozta:
-Hirdetés-

-Sajnálatos módon annyi sérülés és a kiállításokkal kapcsolatos eltiltások nehezítették a csapat helyzetét, hogy nem volt lehetőségünk elutazni a mérkőzésre, és kiállni a kaskantyúiak ellen. Talán a sors fintora, hogy pont a kaskantyúiak ellen nem bírtunk kiállni tavasszal sem. Az egyesület vezetősége és mindenki azon van, hogy rendezzük a sorainkat és a jövő héten tudjuk fogadni a Soltvadkert csapatát. Elnézést kérünk a Kaskantyú csapatától, és sok siket kívánunk nekik a további szerepléséhez!

A Kaskantyúi FSE csapata

A kaskantyúiak nagyon készültek az őszi szezon utolsó hazai mérkőzésére, melyet ajándékosztással kötöttek egybe. A labdarúgó klub elnöke Virág Tibor elmondta, hogy a kaskantyúi óvoda vezetőjével folytatott megbeszélés során jelezték, hogy az egyesületük meg szeretne ajándékozni 21 óvódás kisgyermeket a Szank elleni mérkőzés kezdete előtt. Úgy tervezték, hogy a csapat tagjait kisgyermekek kézen fogva kísérnek be a játéktérre, és a pályán történik majd meg az ajándékozás. A céljuk az volt, hogy kijöjjenek a gyermekek és a szülők a sportpályára, és a kicsiknek kedvet csináljanak a meccsre járáshoz, a jövőre induló utánpótlás képzéshez. Sajnos a szankiak nem jöttek el a bajnoki találkozóra, így a tervezett programot át kellett alakítani. A klub elnöke megemlítette, hogy a szanki vezetők reggel felhívták telefonon és közölték, hogy sajnos nem bírnak kiállni, nem tudnak eljönni a mérkőzésre, mert kevesen vannak.

Virág Tibor – Kaskantyúi FSE elnöke:

-Sajnáljuk, hogy nem tudtuk lejátszani a bajnoki mérkőzésünket, pedig minden adott volt egy jó hangulatú találkozóhoz. Megértem a Szank csapatát, és sajnos saját bőrünkön is tapasztaltuk már, hogy milyen egy kis csapat sorsa, amikor egyszerre jönnek a sérülések, valamint az eltiltások. Annak ellenére, hogy nem volt mérkőzés, a gyermekek és a szülők kijöttek a találkozó időpontjában a sportpályára és az öltözőben egy kis beszélgetés után megajándékoztuk a kicsiket. A csomagban volt egy pár bélelt csizma, pokemonos baseball sapka, memória játék, ivókulacs, egyéb játékok, csokoládé, almalé, valamint egy tornazsák.
Köszönjük a segítséget a csomag összeállításához a támogatóinknak, melyek közül kiemelném a pécsi Focivilág Kft-t, a Portéka Famili Kft-t, és a Barberó Kft-t.
Csapatunk így játék nélkül pihent, és készülünk az utolsó fordulóra, amikor a jövő héten vasárnap Tázlárra látogatunk. Remélem győzelemmel búcsúzunk az őszi szezontól és a dobogón telelünk, ami minden számításunk felett van.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (14 db kép)
MEGOSZTÁS