A megyei harmadosztályú bajnokság közép csoportjának 12. fordulójában az Akasztó második csapata a Bócsa együttesét fogadta. Az Akasztó az elmúlt fordulóban egy bravúrgyőzelmet ért el Kunfehértón, míg a Bócsa otthon kapott ki a Balotaszállástól. Így különböző előjelekkel vártak a találkozót a felek.

Az összecsapás vendég helyzetekkel indult. Az első negyedórában kétszer is nagyot kellett védenie Váczi Szabolcsnak a hazaiak kapusának. Mindkétszer Benkő Attila lövését kellett hárítania az akasztói portásnak. Ahogyan lenni szokott, a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat. A 20. percben egy jobb oldali Suhajda passz után Palla Lajos pörgette át a labdát a vendég kapus felett 1-0. Nyolc perc elteltével egy bal oldali szöglet után Palla Lajos lőtt félfordulatból a bócsai kapuba 2-0.

Palla Lajos (feketében) két gólt is szerzett a találkozón
-Hirdetés-

A második félidőben a bócsaiak nem adták fel, és mentek becsülettel. Helyzetekig is eljutottak, de mindig hiba csúszott az utolsó passzokba, lövésekbe. A hazaiak a 71. percben döntötték el a találkozót. A csereként beálló Kovács Tibor két csel után továbbította a labdát Patai Deniszhez, aki egyből passzolt a kilépő Suhajda Gergelyhez. Az akasztói támadó higgadtan fejezte be az akciót 3-0. Ezek után a vendégeknek majdnem összejött a szépítés, egy Váczi védés után a kapu torkából lőtték fölé a labdát a bócsaiak.

A találkozót így a hazai Akasztó nyerte meg. A Bócsa is küzdött becsülettel, de a helyzeteik kimaradtak.

Akasztó FC II. – BÓCSAI BLSE 3-0

Nem csak a földön hanem a levegőben is folyt a csata
Akasztó FC II.: Váczi, Fésüs T. (Kósa), Pecznyik (Soós), Borsik (Szabó A.), Tóth S. (Kovács T.), Suhajda, Szabó M. (Patai), Gubán, Palla, Fésüs D., Bányai (Tomán).
Fésüs Dávid, az Akasztó FC II. csapatkapitánya:

-A múlt heti kunfehértói siker feltüzelte az egész csapatot. Jó előjelekkel mentünk neki a mérkőzésnek. Külön öröm volt számunkra, hogy hat cserével tudtunk kiállni. Ilyenre talán nem is volt még példa idén ősszel. Amit megbeszéltünk a meccs előtt az sajnos nem igazán jött ki. Nagyon laposan kezdtünk, és kicsit bent maradtunk az öltözőben, de szerencsére a 20. percben meg is tudtuk szerezni a vezetést egy egyéni villanásból, majd sikerült megdupláznunk az előnyünket. A második félidőben szintén kicsit belealudtunk a meccsbe, de szerencsére sikerült bevinnünk a harmadik gólt is, ami megnyugtatta a csapatot. Utána szerencsére sikerült mindenkit pályára küldenünk, így hazai pályán győzelemmel zártuk az őszt. Célunkat elértük, ha kicsit gyengébb játékkal is, de győztünk, ami a legfontosabb. Gratulálok a Bócsának, mert küzdős csapat volt. Utolsó pillanatig tolták, jöttek ránk. A játék képe az ötven-ötven volt.
Még egy meccs van hátra az őszi szezonból Izsákon, azt a találkozót is szeretnénk megnyerni.

Bócsai BLSE: Csernák, Máté (Péczka), Kalló, Tápai, Szeg, Császár, Benkő (Varga Á.), Varga T. (Nagy), Péter- Szabó, Fábián, Lendvai.

Péter-Szabó Zsolt, a Bócsai BLSE csapatkapitánya:

-A tervezett játékunk úgy érzem jól sikerült. A 3-2 talán igazságosabb eredmény lett volna. Sajnos az utóbbi időben nem annyira jön ki nekünk a lépés, kevesen is vagyunk. A találkozó elején két nagy ziccert is kihagytunk, amiket a hazai csapat meg is büntetett, majd 3-0-s állásnál a szépítő gólt nem sikerült megszereznünk, a kapu torkából rúgtuk fölé a labdát. Ma az adandó helyzeteinket nem tudtuk értékesíteni, így a jobbik csapat nyert. Gratulálok az Akasztónak.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (56 db kép)
MEGOSZTÁS