Új sportolási lehetőséggel várnak minden kosárlabda sport iránt érdeklődőt keddenként a kiskőrösi sportcsarnokban. Az egyik csapattagot, Dóka Mártont kérdezte a VIRA.hu.
Várnak minden kosarazni vágyót a csapatba
Elég sokan ismernek téged a rendőrség berkeiből. Hogyan jutott most el a gondolattól a megvalósításig egy amatőr kosárlabdacsapat megalapítása?

Városunk bővelkedik sportolási lehetőségekben mint foci, kézilabda, nordic walking, judo, jéghoki stb. A kosárlabda viszont egy hiánypótló sport lesz Kiskőrösön. Saját pályánk ugyan nincs, mint némely szövetségnek a városban, de egyeztetve a sportcsarnok üzemeltetőjével engedélyt és állandó időpontot kaptunk, hogy az Árpád utca 4. szám alatti Városi Sportcsarnokot igénybe vegyük és ott kosarazzunk.

-Hirdetés-

Milyen időközönként vannak az edzések? Mit érdemes vinni?

Az edzések keddenként vannak 20.00-tól, és körülbelül másfél órát vesznek igénybe. Főleg játékosan zajlanak a kosarazások, semmiféle előképzettség nem szükséges, teljesen kezdők de újrakezdők is jöhetnek dobálgatni. Kényelmes edzőruha, törölköző, teremcipő ami nagyon fontos, hiszen óvni kell a sportcsarnokot, illetve megfelelő folyadék amire szükség van.

És nem utolsósorban, kik jelentkezhetnek?

Várunk minden 14 év feletti érdeklődőt, lelkes kosarazni vágyót edzettségi szinttől függetlenül, legyen az fanatikus NBA rajongó, vagy akár csak a játékkal ismerkedő kezdő. Bővebb információért keressenek bátran engem, Dóka Mártont a policemarci@gmail.com email címen, vagy Facebook messenger üzenetben.
Gyertek és dobáljatok velünk!

MEGOSZTÁS