A Kiskőrösi LC utánpótlás csapatai közül az U14-es gárda az MLSZ Regionális U14-es bajnokság Dél/”B” csoportjában szerepel. Az együttes a hétcsapatos bajnokságban ősszel és tavasszal is két-két mérkőzést játszik az ellenfelekkel.

A kiskőrösi fiatalok jó teljesítményt nyújtanak a küzdelemsorozatban és versenyben vannak a dobogós helyekért. A kiskőrösi együttes legutóbb november 16-án lépett pályára hazai környezetben, amikor 5-0-ra (3-0) nyertek a Dunaújváros gárdája ellen: Lomjánszki – Polereczki, Csík, Radics, Brada, Sipos (Volák), Bodonyi-Kovács, Kovács K., Csatlós, Tiricz, Bobek (Pohankovics).

-Hirdetés-

A hazai fiatalok az őszi szezonban korábban 5-1-re kikaptak Dunaújvárosban, így szerettek volna visszavágni azért a vereségért.

A kiskőrösiek motiváltan és nagy akarással játszottak a dobogón álló dunaújvárosiak ellen. Az első játékrészben Csatlós László, Kovács Kristóf és Bodonyi-Kovács Gábor találataival már háromgólos előnyre tettek szert a hazaiak. A szünet után több nagy gólszerzési lehetősége is volt a kiskőrösieknek, akik a szakadó esőben Kovács Kristóf és Csatlós László újabb góljaival fölényes, 5-0 arányú győzelmet arattak.

Ezzel a sikerrel a kiskőrösi együttes a dobogó második helyén áll, és négy ponttal előzi meg a harmadik helyezett dunaújvárosiakat.

Szlovák László (középen a képen)
Szlovák László – Kiskőrösi LC edzője (U14):

-Nagyon készültünk erre a mérkőzésre, hogy visszavágjunk az 5-1-es dunaújvárosi vereségünkért. Nem gondoltam volna, hogy a fiúk ilyen jó teljesítményt nyújtanak majd és egy fölényes győzelmet tudunk aratni. Ki szeretném emelni a mai napon a fiúk hozzáállását, végre olyan akarással, küzdőszelemmel játszottunk, ami hozta magával a jó játékot és a sok gólhelyzetet. Gratulálok a fiúknak ehhez a szép győzelemhez, mellyel nagy lépést tettünk ahhoz, hogy ősszel a dobogón zárjunk.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (49 db kép)
MEGOSZTÁS