Új térköves járdát építettek Kiskőrösön a Dózsa György úton, és felújították a Klapka utcai járdát is a napokban, melyről Gmoser István, a négyes számú választókerület önkormányzati képviselője tájékoztatott.

„Már a választások előtt, amikor a körzet lakóinál jártam jelezték, hogy a Dózsa György úton probléma van a járdával, veszélyes rajta közlekedni, így többen a bicikliutat használták erre a célra is” – mondta Gmoser István.

Új térköves járda
-Hirdetés-

A körzetben megvalósuló beruházás Kiskőrös Város Önkormányzatának és a Kőröskom Nonprofit Kft. munkatársainak köszönhetően jött létre. A munkálatokat a Hrúz Mária utcában is folytatták, ahol a Kiskőrösi EGYMI épülete előtti járdaszakaszt javították ki.

Erdőtelken a Nyárfa utcában jelenleg is folyamatban van az útburkolat javítása. Itt a Magyar Közút Nonprofit Kft. által kezdeményezett eljárás eredményeként garanciális munkálatokat folynak, mivel megsüllyedt az út, amikor a szennyvízelvezetést csinálták. A munkálatok időtartama alatt csupán félpályán tudnak közlekedni a gépjárművek Erdőtelek belterületén”– tette hozzá az önkormányzati képviselő.

Erdőtelek
Mindezek mellett a földes dűlő utakon gréderezési munkák folytak, a Diófa, a Venyige, és a Sövény utcák murvával való ellátása pedig jelenleg is zajlik.

Forrás, képek: Kiskőrös TV, Gmoser István Facebook-oldal

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (10 db kép)
MEGOSZTÁS
Írta: vira