A megyei III. osztályú labdarúgó bajnokságban szereplő Kiskőrösi LC II. csapata az őszi szezonban az utolsó mérkőzését hazai pályán játszotta le. Az együttes november 19-én a jó középcsapatnak számító Balotaszállás FC együttesét látta vendégül.

A kiskőrösi csapat sok gólhelyzetet kidolgozva az eredmény tekintetében szoros mérkőzésen nyert 2-1-re (1-0) a balotaszállásiak ellen: Mlinkó (Pszota) – Markó, Torgyik (Amin), Karf (Gmoser), Lengvári, Dicsa, Polyák, Sinkó (Rohoska), Rácz, Bata, Lengyel (Nagy Z.).

-Hirdetés-

Ezen a mérkőzésen szervezetten, jól játszottak a kiskőrösiek és többet birtokolták a labdát az ellenfelüktől. A hazai mezőnyfölényből sok kiskőrösi gólhelyzet alakult ki, de azok rendre kimaradtak. Az első félidőben a hazaiak csatára Polyák Gergely ütközött a vendégek büntetőterületén belül a balotaszállásiak védőjével, de a játékvezető nem ítélt tizenegyest.

A Kiskőrösi LC II. csapata

A kiskőrösiek első találatát a lendületesen játszó Karf Alex szerezte a 32. percben (1-0). Miközben a hazai csapat sorra dolgozta ki a helyzeteit, amelyek kimaradtak, a 72. percben a balotaszállási Földes Péter egyenlíteni tudott, amikor egy lövése után Rácz Dominikon pattant meg a labda és jutott a hazai hálóba (1-1). Nem sokáig örülhettek az egyenlítésnek a vendégek, mert a 74. percben Karf Alex újabb kiskőrösi gólt szerzett, ami a 2-1-es hazai győzelmet is jelentette. A végjátékban még voltak lehetőségei a kiskőrösieknek a gólszerzésre, de az eredmény már nem változott.

Összességében megérdemelt hazai győzelem született, amely a látottak alapján nagyobb arányú is lehetett volna.

A kiskőrösi csapat ezzel a győzelemmel a bajnokság negyedik helyén zárta az őszi szezont 27 ponttal.

Rácz János – Kiskőrösi LC technikai vezetője:

-Egy jó játékerőt képviselő ellenféllel játszottunk a mai napon, de a helyzeteinket tekintve akár jóval nagyobb arányban is nyerhettünk volna. Ma jó teljesítményt nyújtottunk, melyből ki kell emelnem Karf Alex játékát, aki két góllal járult hozzá a győzelemhez. A találkozó egészében mi voltunk mezőnyfölényben és a balotaszállásiaknak nagyon kevés gólszerzési lehetősége volt. Döntő volt a mérkőzés kimenetele szempontjából, hogy a bekapott gólunk után nagyon gyorsan meg tudtuk újra szerezni a vezetést.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (52 db kép)
MEGOSZTÁS