A HC Kiskőrös utánpótlás jégkorong tornának adott otthont november 26-án a Rajz Attila Jégcsarnokban. Az U14-es korosztályban négy csapat lépett jégre, mely során a házigazda kiskőrösiek három mérkőzést játszottak.

A hazai fiatalok nagyon jó teljesítményt nyújtotta, hiszen mindhárom találkozójukat magabiztos játékot nyújtva, nagy gólkülönbséggel nyerték meg.

-Hirdetés-

Szolnoki Orcas HC-HC Kiskőrös 4-12 (3-7, 1-3, 0-2)
A Kiskőrösi góllövők: Fodor Béla 3, Trapp Bence 3, Pivarcsi Bence 1, Grausza Dávid 3. Szikszai Zente 2.

KESI Sólymok (Kecskemét)-HC Kiskőrös 6-14 (1-4, 2-5, 3-5)
A kiskőrösi góllövők: Trapp Bence 4, Fodor Béla 1, Grausza Dávid 6, Szikszai Zente 3.

Vidra SE (Budakalász)-HC Kiskőrös 4-20 (4-19, 0-1, 0-0)
Kiskőrösi góllövők: Fodor Béla 2, Trapp Bence 4, Palacio Alejandro 4, Szikszai Zente 3, Grausza Dávid 5, Hegedűs Nimród 1, Pivarcsi Bence 1.

Kosóczky Nikolett – HC Kiskőrös technikai vezetője:

-A csapatunk az U14-es országos korosztályos 3×3-as bajnokság közép csoportjában szerepel. A játékszabályokról tudni kell, hogy 3 mezőnyjátékos és 1 kapus van csapatonként egyszerre a jégen és a gárdák 3×15 percet játszanak egymás ellen. A mai napon három sorral és két kapussal tudtunk kiállni a tornára és örömmel mondhatom el, hogy a fiatalok nagyon jó teljesítményt nyújtva nyerték meg mérkőzéseiket. A fiatalok heti négy alkalommal edzenek Elekes Levente vezetőedző és Kosóczky Tibor másodedző irányításával.

A HC Kiskőrös U14-es csapata: Fodor Béla, Trapp Bence, Palacio Arejandro, Pivarcsi Bence, Grausza Dávid, Hegedűs Nimród, Szikszai Zente, Nehéz Attila, Gyenizse Bálint, Tóth Viktória, Gyenizse Balázs (k), Molnár Ferenc (k).

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (43 db kép)
MEGOSZTÁS