A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban egy elmaradt mérkőzést pótolva rendeztek szomszédvári rangadót Kecelen november 27-én. A bajnokság 9. fordulójából elmaradt találkozón a Kecel FC hazai környezetben fogadta a Soltvadkerti TE Variens gárdáját, melyen a hazaiak kétgólos győzelmet arattak.

-Hirdetés-

Kecel FC-Soltvadkerti TE Variens 2-0 (1-0)

A Kecel FC csapata

Kecel FC: Borka – Vata (Sajdik), Bányai, Gavula, Sendula P., Patai B., Dulai, Torma, Döbrentei (Doszpod), Csáki, Herczeg P.

A Soltvadkerti TE Variens csapata

Soltvadkerti TE Variens: Eifert – Veszeli, Willy, Rácz (Kelemen), Supka, Farkas (Varga B.), Plichta, Hegedűs, Gémesi (Tóth Á.), Viola (Pál), Bashiri-Shahroodi (Lévai).

A mérkőzés első félideje kiegyenlített küzdelmet hozott, mely során a soltvadkertieknek volt egy nagy gólszerzési lehetőségük és a vendégek Nna Nna Edouard Willy lövése után egy kapufáig is eljutottak. A hazai próbálkozások egy védelmi hibát kihasználva eredményeztek gól, amikor a 43. percben Torma Barnabás révén szerezték meg a vezetést a keceliek (1-0). A második félidőben a győzelmet jobban akaró keceliek a 65. percben Bányai János révén újabb találatot szereztek, amivel eldöntötték a találkozó sorsát és 2-0-ra nyertek. A második játékrészben volt még több gólszerzési lehetősége a hazaiaknak, de az eredmény már nem változott. A keceli csapat zárta szebben az őszi szezont, miután a legutóbbi három hazai találkozójukat kapott gól nélkül nyerték meg a kiskőrösiek ellen 3-0-ra, a kunbajaiak ellen 1-0-ra és most a soltvadkertiek ellen 2-0-ra győzve.

Pandúr László – Kecel FC szakmai igazgatója:

-Úgy gondolom, hogy megfelelően fel tudtunk készülni a mai napra az ellenfelünkből és ismertük az erényeiket. Megpróbáltunk úgy alkalmazkodni a soltvadkertiek játékához, hogy a gyors csatáraikra figyelni tudjunk és az egységes csapatmunkájukra is odafigyeltünk. Az első félidőben a soltvadkertiek voltak veszélyesebbek a kapura és a kapufájuknál nekünk volt szerencsénk, de küzdelemben és játékban felvettük velük a versenyt. A második félidőben úgy gondolom, hogy mi irányítottunk, nem ültünk rá az egygólos vezetésünkre és több veszélyes kontratámadást is sikerült vezetnünk. A szünet után kialakított helyzeteinket tekintve akár nagyobb arányban is nyerhettünk volna. A mai napon a meglátásom szerint megérdemelt győzelmet arattunk, mert felülmúltuk az ellenfelünket a kidolgozott helyzetek tekintetében, játékban és küzdeni akarásban is.

Molnár László – Soltvadkerti TE Variens edzője:

-Mivel egy vártnál is jobb őszi szezont produkáltunk összességében, ezért csak annyit szeretnék mondani, hogy gratulálok a kecelieknek a győzelemhez és további sok sikert kívánok nekik. A mi csapatunk tagjainak jó pihenést kívánok a téli időszakban és egy sikeres felkészülést a tavaszi szezonra.

MEGOSZTÁS