Írta: vira
Fergeteges hangulat a Szücsi Óvoda szülők-nevelők bálján megállapítás nem fedi a valóságot, mert szavakkal visszaadni nehéz, mennyire szuper buli kerekedett november 19-én, szombaton este. 

 

-Hirdetés-

Két év kimaradt, a covid szigorítások miatt nem tudták megrendezni a bált, de most bepótolták, háromszoros lelkesedéssel. Ráadásul az igényesen felújított Eatrend étterem avató bulija is volt egyben, hiszen ez volt az első nagyszabású rendezvénye, melyre még az utolsó belépőjegy is elfogyott.

A lelkes szülői csapat rekordot döntött a tombolatárgyak gyűjtésében. Hála a nagyvonalú  kiskőrösi vállalkozóknak, akik 350 tombolát adományoztak az óvoda jótékonysági estjére. Ez közel kétszerese az eddig megszokott adományoknak.

Márton nap közelsége miatt a téma adott volt, mely tükröződött a dekoráción is. A szülői közösség vezetői fogadták az érkezőket egy kis beugróval, majd az óvodavezető Kecskemétiné Viczián Ilona köszöntötte a vendégeket. A nagyon ízletes vacsora után, erre az alkalomra alakult színtársulat a Ludas Matyi régen és ma című darabot adta elő. A szereplők a szülők, az óvoda dolgozói voltak, és két óvónéni férje, míg Ludas Matyi szerepét az egyik óvó néni fia alakította.

A buli hangulatról Fenyvesi László gondoskodott. A vendégek hangulatának megfelelő zenét szolgáltatta, mert a hajnalig tartó bálon végig tele volt a táncparkett.

Éjfélkor csak a tombola sorsolás szakította meg a zeneszót, és a 27 nagyértékű fődíj kisorsolása. A jótékonysági bál teljes összegéből udvari játékeszközöket vásárolnak, hogy a gyermekeknek még tartalmasabb legyen az óvodai életük.

A Szücsi Óvoda családias hangulatáról, összetartó közösségéről híres a városban. Most ismét bebizonyította a szülői közösség, összefogva a dolgozókkal, hogy mennyire kötődnek az óvodához, és mindent megtesznek, hogy együtt maradjon ez a kiváló szakmai közösség!

Hálásan köszönjük az SZMK vezetőinek a kitartó háttérmunkát, a szülőknek, hogy segítettek a tombolák összegyűjtésében, csomagolásában. Külön köszönet a városban működő kis- és nagy vállalkozásoknak, magánszemélyeknek, és vidéki támogatóinknak, hogy fontosnak tartják óvodánk további működését! Jövőre újra együtt!

Támogatók névsora: Szomor Méhészet, Turán kertészet, Brada Kitti- AVON, Lengyel Tiborné-Virágbolt, Gyöngy papírbolt, Fábián Dekor, Beja Asszony sajtmanufaktúra, Csepi Könyvesbolt, Viesz Péter-masszőr, Ambrózia szappan-Czinkóczki Szilvia, Krizsán Terézia-pedikűr, műköröm, Pásztor Szilárd-méhészet, Rakonczai Mónika, Breznyán Mária-fodrász, Turán Dekor, Koczka Gizella-pedikűr, műköröm, Tóth-Dulai Andrea-fotó, Kiskőrös Rónaszéki Fürdő, Zöld Kígyó Patika, RH Design, Kincses Szilvia-fotó, Fröccs, Vodafone, Fazekas Légvár, Panoráma Függönyszalon, Bolvári Bike, Golyó Burger, Hrom-Soós Emese, Lovas Anna, Kőrös Fény, Bim-Bam Cukrászda, Vénusz Játékbolt, Gabriel Tex Lakástextil, Szekeres Mónika-Easy Learning nyelviskola, Fanty léggömb és dekor üzlet, Lovász Márta-Homoktövis, Elektro Favorit, Pizzaphone Pizzéria, Sipiczki és Társa Fűszerpaprika, Öntözéstechnika-Torgyík Sándor, Vancsik Tünde-Fodrász, Szentgyörgyi Üveges, Thermál Étterem, Fittfaktor-sportszer webshop, Hargita Patika, Bibu Butik, Ákos Férfiszabóság, Ádám Éva Divat, Madácsi Niki-Kozmetikus, Felekarajság Húsbolt, Kőrös Clean-autómosó, Garden Juice, Divino Delikát, GAS, Viktor Motor, Bubee Üditőital, Boranal Kft, Sipi-Ker Kft, Jona-Drink, Hockey Club Kiskőrös, Király csemege, Van kristály-Fábián Andrea, 14.sz COOP üzlet, Piknik Szendvicsbár, Alföld Aranya, Almási Orsolya, Szentgyörgyiné Szlovák Mária- KEVI, Hodován-Varga Erzsébet, Bagattel Next Étterem, NO-GA Dekor, Tarka-Barka Játszóház, Japi Zöldséges, Fatálak Birodalma, Dumaszínház, Yamuna a Yam, Törökné Kriszta, Ba Irén Virágbolt, Mesés filcek, Rendőrség, Kurcz Plast, Fritti Sport, Közúti Múzeum, Tesco, Autómosó, Ami Pedi, Goods Market, Haskó méhészet, Szentpéteri Borpince, Lakásfelszerelés-Szőgyi bolt, Teréz Gyógycikk, Ágnes Galéria, Biofűszer KFT, Cavalcade virágüzlet, Oázis Italdiszkont, Farkas Márta-AVON, Vízkeleti Zsanett, Color Nails Bt, Zama Tom Trade, Akasztói Halascsárda, Power Fruit-Akasztó, Totyi Bolt-Akasztó, Material Plastic-Soltvadkert, Schiszler Bor-Soltvadkert, Astron Óra Ékszer-Soltvadkert, PaPet-műanyag-Soltvadkert, Gillich Mónika Kozmetikus-Soltvadkert, Kreatív Tündér-Kiskunhalas, Malom Mozi-Kecskemét, Exitgame Szeged, Kecskeméti Vadaskert, Szeged Vadaskert, Mórahalmi Fürdő, József Attila Színház-Budapest, Szolnok Reptér, Kiskunhalas Mozi. 

 

Szöveg és fotók: Szücsi Óvoda  

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (26 db kép)
MEGOSZTÁS