A személygépkocsi Kiskörös felé haladt, amikor egy traktor előzésébe kezdett, azonban frontálisan összeütközött a szemből érkező kamionnal. A kocsi az árokba csapódott és a tetejére borult. A kamion is árokba hajtott, a rakományának egy része pedig a kerékpárútra borult. A személyautót vezető fiatal nő a járműbe szorult. Őt feszítővágóval szabadították ki, majd kiemelték a műszaki mentést végző kiskunhalasi hivatásos és kiskőrösi önkéntes tűzoltók. A helyszínre érkező mentők már nem tudták megmenteni az autóban egyedül utazó kiskőrösi nőt, aki a helyszínen életét vesztette.

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

A rendőrség tájékoztatása szerint csütörtökön 19 óra 5 perc körül Kiskőrös közelében, az 53-as számú főúton egy autó az előtte haladó traktor előzésébe kezdett, mely során frontálisan összeütközött egy szemből érkező tehergépjárműnek. A személyautó az árokba borult, a sofőr a helyszínen életét vesztette.​

Az érintett útszakaszon a helyszínelés és műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták a főutat, a forgalmat elterelték.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (20 db kép)
MEGOSZTÁS