Az idei évben hagyományteremtő céllal meghirdetésre került a kiskőrösi Kőrisfa Óvodában az adventre hangoló kreatív családi délután.

Csatlós Erzsébet intézményvezető beszámolója. 

-Hirdetés-

A programsorozat 2022. december 13-15. közötti időszakban valósult meg, és naponta 2-3 csoport gyűlt össze az óvoda zsibongójában,  közel 400 fő részvételével. A három nap során óvodásaink és családtagjaik, valamint az óvodapedagógusok valódi ünnepi hangulatban, az együtt töltött idő fontosságát hangsúlyozva közösen készíthették el saját otthonaikba az ünnepi asztaldíszeket. A szülők segítségével beszerzett dekorációs kellékekből hatalmas lelkesedéssel varázslatos adventi asztali dekorációk születtek. Minden csoport a saját arculatát képviselve kreatívkodott, megjelentek a természetbarát, újrahasznosított alapanyagok, a saját készítésű méhviasz gyertyák, masnik, gyöngyök és számos ötlet, elképzelés, mely a karácsony fényét minden otthonban emelni tudja.

Ezen alkalommakkor a legfontosabb célunk az ünnepre való ráhangolódáson felül, hogy a gyerekek, szüleik és a pedagógusok közösen eltöltött ideje minőségi együttlétté váljon a szeretet jegyében.

Képek: Kőrisfa Óvoda 

 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (41 db kép)
MEGOSZTÁS
Írta: vira