A Kiskőrösön működő JP Team Sportlövész Egyesület is lezárta a 2022-szezont. Eredményességben túlteljesítették az előző éveket és elmondható, hogy a tagságuk továbbra is dinamikusan bővül a város vonzáskörzetéből.

A JP Team Sportlövész Egyesület alelnöke Maglódi Attila elmondta, hogy az általános iskolák felső tagozatától egészen a nyugdíjas korosztályig biztosítanak a lövészet iránt érdeklődőknek sportolási lehetőséget, gyakorlatilag minden korosztály számára. Társadalmi szerepvállalásaik folyamatosak, és az ilyen jellegű tevékenységet is kiemelten fontosnak tartják. Megemlítette, hogy a Lechner Péter által vezetett klub jövőre jubilál, hiszen 10 év telt el a kiskőrösi lőtér létesítményének felújítása, a lövész klub újraindítása óta.

-Hirdetés-

A 2022-es szezont értékelve mondta el, hogy az utánpótlás és felnőtt versenyzőik is kiválóan teljesítettek egész évben és ezzel vitték a város, valamint az egyesület jó hírét szerte az országban. Külön említést érdemel a legaktívabb klubtag Drexler Christine, aki 44 versenyen, szinte minden szakágban indult a mögöttük lévő évben. Maglódiné Tóth Szilviát és Maglódi Norbertet is ki kell emelni, akik Országos Bajnoki címeket szereztek az elmúlt versenyévben. Ezen túlmenően Maglódi Norbert 54 éremmel a legeredményesebb klubtaggá vált 2022-ben. Országos bajnokaik is lettek, mivel Maglódiné Tóth Szilvia egy, Maglódi Norbert öt ilyen címet szerzett.

Drexler Christine

A lent olvasható éremtábla – amivel szinte megduplázták 2022-ben a 2021-es eredményeket – a következő klubtagoknak köszönhető: Drexler Christine, Hajnal Szilvia, Maglódiné Tóth Szilvia, Benkovszki Ferenc, Köteles József, Lechner Péter, Tóth Zsámboki Dávid, Maglódi Tamara, Kohut Zalán, Gulyás Kevin, Mester Péter, Tóth Sándor, Tóth Pál, Maglódi Norbert, Maglódi Attila.

Maglódi Norbert

A 2022-es esztendőben a klub versenyzői a különböző versenyeken összesen 74 aranyérmet, 76 ezüstérmet, és 80 bronzérmet szereztek. Az Országos Bajnokságok – Central European Open versenyeken összesen 9 aranyérem, 8 ezüstérem, és 8 bronzérem került a JP Team Sportlövész Egyesület sportolóinak a nyakába.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (11 db kép)
MEGOSZTÁS