A korábbi évekhez hasonlóan idén is csatlakozott a HC Kiskőrös a Jégpályák Éjszakája elnevezésű programhoz. Az eseményt országszerte több, mint 40 helyszínen rendezték meg január 7-én, köztük a kiskőrösi Rajz Attila Jégcsarnokban is.

A HC Kiskőrös elnöke Szekeres Károly elmondta, hogy a programot a Magyar Jégkorong Szövetség 2016 óta szervezi meg és most is előszeretettel csatlakoztak a VII. Allianz Jégpályák Éjszakája eseménysorozathoz. A jégcsarnokban 18.00-20.00 óráig telt házat jelentően, közel 300-an voltak. Az est során „félidőben” a rolba géppel felületkezelték a jeget, hiszen a több száz korcsolyázó alatt elhasználódott.

-Hirdetés-

Megemlítette, hogy a helyieken kívül igen sokan érkeztek a környező településekről is a programra. A HC Kiskőrös raktárában mintegy 200 korcsolyával várták a vendégeket, de előfordult, hogy a nagy érdeklődés miatt egyes méretekből időszakos hiány volt.

Az érdeklődőket egyedi programokkal, játékokkal és meglepetésekkel is várták, a jó hangulathoz a zenét pedig Dj SzaboS jégdiscoja szolgáltatta, aki közel áll a kiskőrösi jégkorong klubhoz, hiszen játékvezetői feladatokat is ellát. A program lebonyolításában a HC Kiskőrös sportolói, edzői és igen sok segítő, támogató vett részt, akik munkáját kiemelten megköszönte a jégkorong klub elnöke.

A jégcsarnok további működéséről elmondta, hogy sajnos az elektromos áram díja az esetükben a korábbi három és félszeresére emelkedett, ami miatt áremelésre kényszerültek. A megemelt árak a megemelkedett rezsidíjak kifizetését szolgálják, de amennyiben az áremelésük nem hozza a megfelelő bevételeket, akkor még az is elképzelhető, hogy rövidesen le kell olvasztaniuk a jeget.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (103 db kép)
MEGOSZTÁS