Egy személyautó és egy nyerges vontató ütközött össze az 54-es főút 34-es kilométerénél, Bócsa térségében, egy ember súlyosan megsérült.

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

Az autó Fischerbócsa felől közlekedett az 54-es főút irányába, amikor a kereszteződéshez érve nem adta meg a főúton Kecskemét felé közlekedő kamionnak az elsőbbséget, és elé hajtott. A kamionos megpróbálta elkerülni az ütközést és vészfékezett, de ennek ellenére belecsapódott a kocsi bal oldalába, amely ettől az árokba sodródott. Az autót vezető bócsai nő fej-, kar-, és mellkas-sérüléseket szenvedett, őt a mentők helyszíni ellátás után a kiskunhalasi kórházba szállították.

A kiskőrösi hivatásos és a soltvadkerti önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket. Az érintett útszakaszt a beavatkozás idejére teljes szélességében lezárták. A baleset körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (26 db kép)
MEGOSZTÁS