A csengődi közönség örömére mutatta be legújabb darabját a Tabdi Amatőr Színjátszók társulata január 22-én. A magyar kultúra napjához kapcsolódó előadásra megtelt a művelődési ház nézőtere.

A 2000-ben alakult társulat vezetője, Picard Tünde által írt és rendezett darab középpontjában a címben is megjelölt csalóka látszat állt, melynek következtében sok mulatságos helyzet született. Az arisztokrata családban nem mindenki az és olyan, mint akinek és amilyennek látszik.
A szereplők – Biloscsuk Izabella, Endre Norbert, Fodor Zoltán, Kis Anett, Kis Edina, Léder Kornélia, Lengyel Dóra, Németh Beatrix, Picard Endre és Picard Tünde lenyűgözően jelenítették meg a rájuk szabott karaktereket, kiválóan kiaknázva a jellemekből fakadó komikumot.

A bámulatos jelmezek és a díszlet is hozzájárult a darab hangulatához, utóbbi Fodor Zoltán tervezői és alkotói munkáját dicséri, az előadás hangosításért Fábián Petra felelt.
-Hirdetés-

A színjátszók évről évre újabb sikeres darabokkal, főként vígjátékokkal állnak színpadra nemcsak Tabdin, Csengődön, vagy a járás és a vármegye más településein, hanem immár szerte az országban és határainkon túl is. A január 22-én Csengődön bemutatott darabjuk premierje a bajai Felnőtt Amatőr Színjátszó Találkozón volt, ahol – miként a csengődi előadás – szintén zajos sikert aratott.

A Csalóka látszat legközelebb Soltszentimrén lesz látható január 29-én, vasárnap 17 órától.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (47 db kép)
MEGOSZTÁS