A megjelenteket és a meghívott vendégeket Gottfried Béla elnökhelyettes, nyá. alezredes köszöntötte. Kiskőrös városvezetését Szedmák Tamás alpolgármester képviselte.
Mint azt Gottfried Béla elmondta, a klub tagsága 83 fő, ebből 53-an jelen vannak, így a közgyűlés határozatképes. Ezt követően Fadgyas István elnök, nyá. őrnagy beszámolt a klubtagok 2022. évben végzett tevékenységéről, majd Lehoczi Péter, a pénzügyi-számvizsgálói bizottság elnöke ismertette a számvizsgálói jelentést. Mindkét beszámolót a tagság egyhangúlag elfogadta.
A tisztújítás szintén a tagság egyhangú döntése alapján történt.
 

A választás eredménye: Fadgyas István nyá. őrnagy-elnök, Gottfried Béla nyá. alezredes-elnökhelyettes, Duchai Józsefné nyá. bm őrnagy-titkár, Melher Sándor nyá. őrnagy szociális bizottság vezető, Jakab József nyá. főhadnagy-kultúrfelelős, Benics László nyá. zászlós-gazdasági felelős, Lehoczki Péter- pénzügyi/számvizsgálói bizottság elnöke.
 
A megválasztott régi/új elnök ismertette a 2023-as év terveit. A közgyűlésen ezt követően elismeréseket adtak át, majd a meghívott vendégek köszöntői hangzottak el. A találkozó a fehér asztal mellett folytatódott tovább.
A közgyűlésen történtekről bővebben a Kiskőrösi hírek februári lapszámában olvashatnak, illetve a Kiskőrös TV adásából is tájékozódhatnak.
Ezúton is gratulálunk a megválasztott tisztségviselőknek és mindazoknak, akik elismerést vettek át.
-Hirdetés-

A klub tagságának pedig a következő évekre is hasonló aktivitást, eredményességet kívánunk, mint amilyet eddig nyújtottak.

Forrás, további fotók: Kiskőrös város facebook oldalán 

MEGOSZTÁS
Írta: vira