Kecel Város Önkormányzata nevében Haszilló Ferenc polgármester hagyományos újévi fogadás keretében köszöntötte a város legmagasabb összegű helyi adót fizető vállalkozásait, vállalkozóit.
 
Január 27-én, a Fürtös vendéglőben megrendezett vacsorán a vendégek mellett a képviselő-testület és a bizottságok tagjai is helyet foglaltak. Elsőként a Nyírjesi Óvoda Csiga-biga csoportjának kisgyermekei újévköszöntő műsorral örvendeztették meg a közönséget. Felkészítőik Kornóci Edina és Viednerné Herczeg Angéla óvodapedagógusok voltak.
 
A vállalkozók tájékoztatására Haszilló Ferenc polgármester beszámolt az előző év jelentősebb beruházásairól, pályázatairól, a folyamatban lévő feladatokról és a jövőbeli tervekről. Beszélt a képviselő-testület, a hivatal és az önkormányzat munkájáról, a vállalkozásokkal, intézményekkel, civil szervezetekkel való együttműködésről.
 

A vacsora előtt főtisztelendő Fekete Szabolcs plébános szólt a város érdekében tevékenykedők – a meghívottak és a városvezetés, valamint az őket segítő kollégák – áldozatos munkájáról, majd asztali áldást mondott. A jelenlévők koccintottak az előző évek eredményeire, és az elkövetkező sikerekre, reményekre.
 
2021. évre a legmagasabb összegű helyi iparűzési adót fizető vállalkozások Kecelen:
 
1. Matécsa Kft.
2. Palásti-Borászat Kft.
3. Biolchim Hungary Kft.
4. Fürt-Trade Kft.
7. Eurovid Kft.
8. Pintér Művek Kft.
9. SPAR Magyarország Kft.
11. OTP Bank Nyrt.
14. Integrál-Hat Kft.
16. Yettel Magyarország Zrt.
17. Rákóczi Péter ev.
18. Acéldiszkont Kft.
19. Her-Ritt Kft.
20. Fresh Fruit TÉSZ Szövetkezet
23. Unikén Kft.
24. Perfekt & Design Kft.
28. Optic-Word Kft.
32. EWM Group Kft.A listán azon vállalkozások, egyéni vállalkozók szerepelnek, akik január 27-ig beküldték a közléshez hozzájáruló nyilatkozatot – olvasható Kecel város facebook és weboldalán. 
 
-Hirdetés-
MEGOSZTÁS
Írta: vira