Mint arról korábban már beszámoltunk, 2023. január 16. és április 15. között csökkentett szolgáltatásokkal, a szomszédos Hotel Imperial fürdőkomplexumában üzemel a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő

-Hirdetés-

A gyógyszálló fürdőrészlege a Rónaszéki Fürdő jelenlegi, igen kedvező árú napijegyei ellenében látogatható. Azaz a felnőtt belépő 1500 Ft-ba, nyugdíjasoknak, diákoknak 1200 Ft-ba kerül, de délutáni belépőt is válthatunk. A szomszédos Imperial Hotel fürdőrészlegén gyógyvizes tanmedence és gyógyvizes ülőmedence, Kneipp taposómedence, sószoba, szaunák, pihenőszoba és büfé áll a vendégek rendelkezésére. 14 év alatti gyermekek -hőmérséklettől függetlenül – a gyógyvizes medencéket nem használhatják!

Ezen az árszinten ez nagyon jó lehetőséget jelent, emiatt mindenképp érdemes kihasználni ezt az időszakot. 

A Rónaszéki Fürdőhöz tartozó Kemping szolgáltatásait 2023. február 13-tól április 15-ig egyéni látogatók nem vehetik igénybe, kivéve kempingtalálkozók időtartama alatt. Ez azt jelenti, hogy szervezett keretek között, húsvétkor, illetve április 15-ig bármely más időpontban, előzetes egyeztetés alapján, kempingtalálkozók, vagy nagyobb klub összejövetelek számára – minimum 20 egységtől – a kemping továbbra is látogatható. Tehát a kempingtalálkozók időtartama alatt a kemping egyénileg is látogatható. A fürdő vezetősége arra kéri a kempingezni szándékozókat, hogy a találkozók időpontjával kapcsolatban forduljanak bizalommal a Rónaszéki Fürdő munkatársaihoz az alábbi elérhetőségeken:

Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő
6200 Kiskőrös, Erdőtelki út 17.
Telefon: +36 78 311 524
E-mail: ronaszekifurdo@gmail.com
 
Kövessék a fürdő Facebook oldalát  vagy keressék fel a fürdő weboldalát.
 

A fürdő keddtől vasárnapig, 8 és 20 óra között, hétfőn 16-20 óra között üzemel. A hét első napján, a rövid nyitvatartás idején a délutáni jegyárak érvényesek. A fürdőbe szóló bérletek érvényessége a zárvatartás idejével meghosszabbodik, mert ebben az időszakban a szállodai fürdőegység csak napijegyekkel látogatható. 

Forrás, fotók: Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő facebook oldal 

MEGOSZTÁS
Írta: vira