Február 8-án jelmezes gyermekek lepték el a Kőrisfa Óvoda csoportjait. Izgalommal várták a nagy napot mind a gyermekek, mind a pedagógusok és dolgozók is, hiszen nem csak a beöltözés hozta meg a hangulatot, hanem az óvodapedagógusok által feldíszített csoportszobák is. 

-Hirdetés-

A Kiskőrösi Óvodák Kőrisfa tagóvodájának mind a hat csoportja mókás jelmezekkel készült a farsangra, így az Őzike, Napocska, Maci, Okos Bagoly, Dominó és Katica csoport óvodásai már reggel beöltözve érkeztek az óvodába, amely tele volt csupa finomsággal, amelyet a szülők kínáltak fel a gyermekeknek.

A jó hangulatot egész napon át tartó zene és tánc kísérte

Az asztalok farsangi bálhoz méltóan voltak feldíszítve, tele színes szalagokkal, játékos figurákkal. A pedagógusok farsangi játékokkal készültek a gyermekek számára, s egész nap zene és tánc kísérte a mulatságot. Nem csak a gyermekek, hanem az óvodapedagógusok és dajkák is jelmezt öltöttek a móka kedvéért, volt aki párban öltözött össze.

A gyermekek körében a kislányoknál a legnépszerűbb karakter a Jégvarázs főszereplője, Elsa volt, de más mesefigurák mellett egészen kreatív jelmezek is születtek. Volt, aki póknak, felhőnek, vagy Harry Potternek öltözött be, de természetesen a már jól ismert hercegnők, tűzoltók, katonák sem maradhattak ki a farsangi bálból. Megjelent az ismertebb mesék közül Mása és a Medve is, a Mancs Őrjárat tagjai, Pókember, Minnie Egér és Batman is.

A gyermekeket a feldíszített csoportszobák várták reggel

A farsangi jókedv hangulatát az összes csoport egy közös tánccal tetézte az aulában, így a mulatsággal igazán elűzték a telet a Kőrisfa Óvodások.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (47 db kép)
MEGOSZTÁS
Avatar photo
Írta: Tóth Reni