Második alkalommal került megrendezésre 2023. február 11-én szombaton az Akasztói Lovasbál. Az idei mulatságra mondhatni óriási volt az érdeklődés, hiszen a jegyek pár nap alatt elfogytak és még közel 40 fő várólistára került. Így az eseményen közel 180-an vettek részt.

-Hirdetés-

A második lovasbál idén már a hivatalosan is bejegyzett Akasztói Lovas Egyesület szervezésében jött létre a tavalyi első sikeres bál után. A fő szervezői feladatokat idén is Madácsi-Vincze Mónika látta el.

Idén a szervezők egy fotófallal is készültek, aminek nagy sikere volt

A vendégeket 18 órától welcome drink-kel várták.  

A vacsora 19:30-kor kezdődött, ahol a menü egy finom leves majd marha és birkapörkölt volt, süteményekkel kiegészülve. A vacsora után kezdetét vette a hajnalig tartó mulatozás, melyhez a talpalávalót Stenczel László és csapata szolgáltatta Kecelről.

Az est fénypontja most is az éjfélkor kihúzásra kerülő tombola volt, melyen értékes nyereményeket nyerhettek a bálba ellátogató vendégek.

Az eseményre nem csak Akasztóról, hanem a környező településekről is érkeztek lovasok és a lovagláshoz valamilyen formában kötődő emberek. Így jöttek Tabdiról, Csengődről, Páhiról, Soltszentimréről, Kiskőrösről, Soltvadkertről és még Kalocsáról is.

Az esemény bevételét idén is az egyesületre szánják a szervezők, melyből lovastúrákat és több lovas programot is szeretnének szervezni. 

A szervezők szeretnék mindenkinek megköszönni, aki valamilyen formában is hozzájárult a második Akasztói Lovasbál újabb sikeres megrendezéséhez.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (126 db kép)
MEGOSZTÁS