VALENTIN NAP az iskolában! – címmel, első alkalommal ünnepelték meg a Valentin-napot és köszöntötték egymást kedves üzenetekkel, meglepetésekkel, csokoládéval a Kiskőrösi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium és Technikum diákjai és dolgozói, 2023. február 14-én. 

-Hirdetés-

A Valentin-nap nemcsak a szerelem ünnepe, hanem a szereteté, barátságé, az egymásra figyelésé is. 

Két doboznyi ajándékot kellett perceken belül szétválogatniuk és eljuttatniuk a címzettekhez a Diákönkormányzat tagjainak 

Nagyszünetben, az iskola előterében gyülekeztek a diákok, hogy osztályonként szétválogassák az igazgatói szoba előtt elhelyezett dobozokban összegyűlt kedvességeket, melyeket a diákönkormányzat tagjai juttattak el a címzettekhez.

Ennél a momentumnál a 11.A osztályos diákpolgármester Fülöp Marcellhez csatlakoztam, aki többek között azt is elmesélte, hogy minden szerdán a 8. órában találkoznak és ötletelnek a diákönkormányzat tagjaival, akikkel legutóbb a farsangi vetélkedőbe is bekapcsolódtak. 

Kapcsolódó cikk
Rendhagyó farsangi mulatságot rendeztek a KEVI Petőfi Sándor Evangélikus Gimnáziumban
Rendhagyó farsangi mulatságot rendeztek a KEVI Petőfi Sándor Evangélikus Gimnáziumban
Február 10-én pénteken, a Petőfi 200 Emlékévhez kapcsolódva, különleges farsangi mulatságot tartottak a KEVI Gimnáziumban.  A szervezők ebben az évben...
A Valentin-napi eseményről így mesélt hírportálunknak:

„Két héttel ezelőtt merült fel az ötlet, hogy készítsünk Valentin-dobozokat. Markó Barbara és Polereczki Betti hozta az ötletet, mi pedig megvalósítottuk az elképzeléseiket. Előtte azonban, Németh Mihály tanár úr közbenjárásával engedélyt kértünk minderre az iskola vezetőségétől, akik zöld utat adtak a kezdeményezésnek. Két cipősdobozt dekoráltunk ki, melyeket az előtérben és az igazgatói iroda előtt helyeztünk ki. Ezekbe vártuk a leveleket, kedvességeket, csokikat, de tulajdonképpen bármit lehetett ajándékozni, ami belefért a dobozokba. Ma délelőtt a nagyszünetben bontottuk fel ezeket, majd pedig osztályonként szortíroztuk a meglepetéseket. A diákönkormányzat tagjai közül, az egyes osztályok képviselői vállalták, hogy kiosztják a csokikat, leveleket.
Nagy öröm számunkra, hogy kedvezményezésüknek ilyen nagy sikere lett, így sokan kaptak apró kedvességet, vagy éppen ajándékot társuktól.” 

Marcell éppen átadja az egyik levelet
Még Szentgyörgyiné Szlovák Máriának, az intézmény igazgatójának is címeztek meglepetést Valentin-nap alkalmából

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (33 db kép)
MEGOSZTÁS