A Kiskőrösi Óvodák Szűcsi tagóvodájának csoportjai ideiglenesen a Kőrisfa és Batthyány Óvodában töltik napjaikat, ezért az idei farsangolást is itt ünnepelték. A Méhecske csoport a Kőrisfa Óvodásokkal együtt február 8-án, a Pillangó és Katica csoport pedig a Batthyány Óvodában tartotta rendezvényét február 16-án. 

-Hirdetés-

A rendkívüli helyzet miatt így oldották meg az idei télűző-tavaszváró eseményt a Kiskőrösi Óvodák Szűcsi tagóvodája, de ennek ellenére is remek hangulatban telt a farsangi mulatság.

Pillangó csoport

A csoportokban az adott napokon a gyermekek már reggel izgatottan, jelmezben érkeztek az óvodába. A legismertebb karaktereket megszemélyesítve, a kislányok nagyrészt hercegnők és mesehősök bőrébe bújva, míg a kisfiúk a legvagányabb hősök jelmezeit öltve ünnepeltek.

Méhecske csoport

Nem maradtak ki az ünneplésből a pedagógusok és dajkák sem, hiszen ők is kreatív ötletekkel álltak a gyermekek elé. Nemcsak jelmezeikkel színesítették a farsangi kavalkádot, hanem ötletes farsangi játékokkal is készültek a gyermekek számára a csoportokban.

János Vitéz előadás a Katica csoportban

A Katica csoportban az óvónők előadással is készültek a gyerekeknek, mely során a János Vitézt mutatták be, megemlékezve a Petőfi 200 emlékévről.

A farsangolás egész napos zenével és tánccal telt, valamint a szülők által hozott nassolnivalók és innivalók elfogyasztásával. 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (38 db kép)
MEGOSZTÁS
Avatar photo
Írta: Tóth Reni