A 2022/2023-as tanévben elindították a Kiskőrösi Óvodák közreműködésével az Ovikori Programot a kiskőrösi Rajz Attila Jégpályán, amelyen a helyi óvodák közül a Batthyány, az Erdőtelki és a Szűcsi Óvoda gyermekei vettek részt.

-Hirdetés-

Összesen 18 alkalommal 35 gyerek lépett a jégre Elekes Levente és Kosóczky Tibor edzők irányításával. Kiskőrös Város Önkormányzata is támogatta a kezdeményezést, így a helyijáratos busszal tudtak a gyermekek óvodai idő alatt edzésre járni. Kísérők voltak és aktívan részt vettek a programban: Völgyi Beáta pedagógiai asszisztens, Tamás Szilvia óvó néni, aki az Erdőtelki Óvoda vezetője és Szabó Niki a lelkes hokis anyuka, az esemény egyik szervezője.

Az Ovikori keretében a kicsik megismerkedtek a jégkorong világával és egyre biztosabban szelték a jeget az edzők és szüleik nagy örömére. Zárónapként a szervezők vendégül látták a gyerekeket és családjaikat február 24-én délután, mivel eddig tartott a jégszezon ebben a tanévben. Itt a gyerekek bemutatták tudásukat és kaptak érmet, oklevelet is.

A szervezők ezúton is köszönik a szülők bizalmát és minden eddigi támogatást, amely által az Ovikori Program sikeresen megvalósulhatott. 

Ugyan a jégszezonnak erre a tanévre vége, de szomorkodásra semmi ok. Pár hét múlva a program folytatódik csak épp görkorcsolyával. Szeptembertől pedig ismét folytatódik a projekt, amint elindul a jéghoki szezon, ahová a teljesen kezdőket is várni fogják és természetesen a jelenlegi hokis kicsiket is.

 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (24 db kép)
MEGOSZTÁS