2023. március 4-én rendezték Soltvadkerten az Arany János utcai Óvoda és Bölcsőde Nőnapi Jótékonysági Aranybálját. Legutóbb 2019 novemberében került megrendezésre a szülői szervezet által megálmodott bál. Sajnos az elmúlt években elmaradt a rendezvény a Covid járvány miatt. Idén gondoltak egy nagyot a szervezők és a megszokott novemberi időpont helyett március elejére szervezték meg a nőnapi ovis bált.

-Hirdetés-

18 órától várták az eseményre érkezőket a Soltvadkerti Kossuth Lajos Evangélikus Általános Iskola ebédlőjében. A hölgy vendégeket külön kis édességgel is köszöntötték a bejáratnál. Az eseményen Pozsgai Boglárka főszervező köszöntötte a megjelenteket, munkáját Meggyesi-Veres Dalma segítette társszervezőként.

 

Pozsgai Boglárka főszervező köszöntötte a megjelent vendégeket

A köszöntő beszéd után a finom svédasztalos vacsorát fogyaszthatták el a vendégek a Sa-No-Ti Kft. jóvoltából.

A vacsora után következett az est meglepetés műsora, amelyen az óvoda óvónői és dajkanéniei adtak elő egy színes, zenés táncos műsort, mely produkció az ABBA együttes dalai köré épült. A legendás zenekar több számára is táncoltak az óvónők. A műsor nem maradhatott el meglepetés nélkül sem, hiszen megjelent egy régi csepel biciklin egy királynő is. Itt már a nevetés is a tető fokára hágott. A produkció olyan nagy sikert aratott, hogy közönség visszatapsolta az óvoda dolgozóit, így kétszer is sikerült előadni a több hetes felkészülés után bemutatott meglepetés műsort.

Nagy sikert aratott az óvónők és dajkák ABBA műsora

Ezek után kezdődött el a hajnalig tartó bulizás, melyhez a talpalávalót Kiss Gyöngyi és Tasi Tamás duója szolgáltatta.

A rendezvényen tombola is volt, melyen értékes nyereményeket nyerhettek a megjelent vendégek.

A bálon részt vett Font Sándor országgyűlési képviselő, Temerini Ferenc Soltvadkert város polgármestere, Kárász András a város alpolgármestere és Fodorné dr. Schiszler Terézia aljegyző is. A bál bevételét az óvoda és bölcsőde udvari játszótereinek a fejlesztésére fordítják.

A szervezők szeretnék mindenkinek megköszönni a segítséget, aki valamilyen formában is hozzájárult az Arany János utcai óvoda és bölcsőde nőnapi aranybáljának a sikeres lebonyolításához.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (240 db kép)
MEGOSZTÁS