Megkezdődött az idei versenyszezon a kiskörösi JP Team Sportlövész Egyesületnél is. Az egyesület közel negyven versenyengedéllyel rendelkező klubtaggal vág neki az évnek. Nevelő egyesületként a juniorokra és az itt felkészített felnőttekre ismét sokat építenek 2023-ban az eddigi évek gyakorlata szerint és természetesen az oszlopos tagjaik helytállására is számítanak.

-Hirdetés-

Az egyesület alelnöke Maglódi Attila elmondta, hogy a tagságuk már az év kezdetén tovább bővült, így lesz feladatuk bőven az edzéseken. A létszámuk folyamatos emelkedése a lövészsport iránt érdeklődőkből, új belépő sportlövővé válásnak köszönhető. Kiemelten fontos ez a munka, mivel nem egy „gyűjtő egyesület” a kiskőrösi lövészklub.

Az évkezdés már is meghozta az első dobogós helyezéseket, hiszen Drexler Christine és Maglódi Norbert remek teljesítményt nyújtottak idei első versenyeiken.

Drexler Christine
A Drexler Christine által hozott érem azért különleges, mert ilyen kategóriában eddig senki nem volt eredményes a klubtagok közül. A kiskőrösi sportoló a Derecske Sziluett versenyen az első helyet szerezte meg légpisztoly kategóriában.
Maglódi Norbert

Az egyesület másik sportlövője, Maglódi Norbert pedig évkezdő versenyén, négy divízióban indulva három aranyérmet és egy ezüstöt nyert a felnőttek mezőnyében.

Tatabánya Steel Challenge verseny:
1. hely – kiskaliberű pisztoly nyílt irányzék
1. hely – kiskaliberű pisztoly optikai irányzék
1. hely – nagykaliberű pisztoly nyílt irányzék
2. hely – nagykaliberű pisztoly optikai irányzék

Március 11-én hazai rendezésű versennyel folytatódik a klubélet a lőtéren. Az edzéseik minden szombaton 9-12-ig vannak, diákok számára pedig minden pénteken 17:00-18:30-ig tartanak foglalkozásokat, amelyekre várják a sportlövőket, érdeklődőket – zárta beszámolóját Maglódi Attila alelnök.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (4 db kép)
MEGOSZTÁS