Hazai pályán fogadta a Kunfehértó KSE a listavezető Vadkert FC STE II-őt, és mint az várható volt, kemény küzdelem zajlott a pontokért.

-Hirdetés-

A 15. percben egy hatalmas bedobása után Ha fehértói csatár fejét találta meg a labda, ő pedig remek ívben fejelte be a kapuba. Ezek után folyt a csata, de a két csapat nem nagyon talált fogást egymáson, így  a félidő végén 1:0-ás eredménnyel vonultak pihenőre a játékosok.

A szünet után a Soltvadkert egy szabadrúgásból kiegyenlített. A hazai kapus beadásra számított, ám a labda egyből a kapura ment, és utat is talált a hálóba. A következő 40 perc egy két kisebb helyzetet leszámítva a masszív darálásról szólt. Már mindenki elkönyvelte a pontok elosztását, amikor a 90. percben megingott a vendégek védelme, ezt kihasználva lőtt a hazai csatár kapura, de a felsőléc hárított, így már nem változott az eredmény, 1-1 ponton osztozkodtak a csapatok.

Ismét agy csatát vívtak a csapatok, a küzdeni akarás példás volt mindkét fél részéről és ki is szolgálták a népes szurkolótábort is.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (12 db kép)
MEGOSZTÁS