A vármegyei harmadosztályú bajnokság középcsoportjának 16. fordulójában az Akasztó II. a Tabdit fogadta. A vendégek az utolsó helyről várták a találkozót, míg a hazaiak továbbra is a dobogóért harcolnak. A vendég Tabdi a mérkőzésen jól tartotta magát, ugyanakkor a végére kijött a két csapat közti különbség.

-Hirdetés-

Az első helyzetből máris gólt értek el a hazaiak. Podmaniczki bal oldali szöglete után Suhajda Gergely sodorta be a labdát a vendég hálóba, 1-0. A 25. percben közel volt az egyenlítéshez a vendég Tabdi. Fenyős jobb oldali beadását követően Losonczi lőtt közelről mellé. Ezek után két veszélyes kontratámadást is vezettek a vendégek, de gólt nem tudtak elérni. A hazaiak előtt is adódott két nagyobb lehetőség, de sem Suhajda, sem Tóth nem tudott túljárni Csővári eszén, mindkétszer bravúrral védett a Tabdi kapusa.

Pecznyik és Fenyős csatázik a labdáért

A 65. percben Szabó Szilveszter remek passza után Szabó Máté növelte kettőre a hazai előnyt, 2-0. Három perccel később a vendég Mikulás Milán ívelt be egy szabadrúgást a tizenhatoson belülre, ahol egy lefejelt labdát követően a télen éppen az Akasztóból, Tabdira igazoló Patai Denisz szerzett gólt, 2-1. Egy percre rá Mikulás Milán jó huszonöt méterről elvégzett szabadrúgása csattant a bal kapufán, melyről kifelé pattant a labda. A 74. percben Fábián Péter blokkja után Gubán Dániel lőtt már Czermann kapujába, 3-1. A 80. percben Suhajda Gergely növelte háromra a hazai előnyt, 4-1. Az utolsó tíz percben még kétszer Fábián Péter is betalált hazai részről. Így alakult ki végül a 6-1-es végeredmény.

Akasztó FC II. – Tabdi KSE 6-1

Több nagyobb védést is be kellett mutatnia Csővárinak a vendégek kapusának

Akasztó FC II.: Váczi, Szabó Sz. (Szabó A.), Fésüs T., Fábián, Pecznyik (Szabó M.), Tóth S. (Soós Z.), Suhajda, Podmaniczki (Borsik), Gubán, Kósa, Fésüs D.

Tabdi KSE: Csővári (Czermann), Madácsi, Seres (Mikulás), Szabó N., Losonczi, Tóth Z. (Sárdi), Patai (Supka), Fenyős, Fekete, Fábián, Tóth E.

Fésüs Dávid csapatkapitány Akasztó FC II.: Újabb szomszédvári mérkőzésre készültünk, mindkét csapat jól ismeri egymást. Az elején nagy lendülettel vetettük bele magunkat a mérkőzésbe. Jöttek is a helyzetek, csak sajnos nem tudtuk őket értékesíteni. Gyorsan gólt tudtunk szerezni, utána kicsit belekényelmesedtünk a találkozóba, magunkra engedtük a Tabdit. Elég nagy gond volt belőle, kaptunk is egy gólt, illetve volt esélye a Tabdinak a 2-2-höz. Szerencsére a hazai kapufa ott velünk volt. A végén az utolsó passzok jó helyre mentek, és a befejezésekkel sem volt gond, így nagyobb arányban tudtunk végül győzni. Egyébként jól küzdöttek a tabdiiak. További sok sikert kívánok nekik!

Madácsi Ádám játékos Tabdi KSE: Úgy indultunk neki ennek a mérkőzésnek, hogy a múlt héten, hazai pályán a Balotaszállás ellen egy elég szép eredményt értünk el azzal az 1-0-s vereséggel. Már akkor is jól teljesített a csapat. Úgy gondoltam, hogy ezzel a csapattal lehet keresnivalónk. Nem is játszottunk rosszul, sajnos védelmi hibákból megkaptuk a gólokat, de nekünk is megvoltak a helyzeteink, fel tudunk jönni 2-1-re, majd lőttünk egy kapufát, ahol közel voltunk a 2-2-höz. A csapat összhang kezd alakulni. Ez a lényeg és így tudunk föntebb lépni. Elég komoly sorsolásunk van. Játszunk majd a Kiskőrössel, majd a Kecel II-vel. Gratulálok az Akasztó csapatának a győzelemhez. További sok sikert kívánok nekik!

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (43 db kép)
MEGOSZTÁS